Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pihy na hrázi

Od: angelinka* odpovědí: 6 změna:

Dobrý večer, mám intimní problém. Na "hrázi" se mi objevili takové malé pupínky. Jsou v řadě a vypadá to jako takové ty vystouplé pihy co se většinou objevují na krku. Vůbec netuším co to znamená a jestli to zmizí...má někdo nějakou zkušenost či radu než navštívím gynekologa. Děkuji všem

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

malvinka*
hodnocení

2x

Podle popisu by to mohla být kondylomata...?

doplněno 06.11.09 11:23:

Tato choroba je poměrně závažná a velmi snadno přenositelná. Přenašeč o ní nemusí vědět má jí obsaženu v krvi. Zadejte si do vyhledavače HPV.

martini*
hodnocení

1x

Ano, rozhodně navštivte lékaře a nemějte teď s nikým styk

angelinka*
hodnocení

0x

diagnóza se potvrdila - kondylomata. Lékařka mi předepsala aldaru. Jen je mi divné, že jsem to chytla až po pětiletém vztahu s jedním partnerem...

zuzee*

Možná je to blbé ale jste si jistá že je vám partner 100% věrný?

malvinka*

Mohlo se jednat i o poruchu imunity, kondylomata se nevyhýbají ani dětem anebo lidem, kteří vztah ani neměli.

malvinka*

Doporučuji pečlivě pročít stránky např. Sexos

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]