Nejste přihlášen/a.
Je to mimo jine i otazka momentalniho rozpolozeni, ktere se muze casem zmenit. To se tyka casto i osobniho vkusu a podle vlastni zkusenosti mohu rict, ze v posledni dobe jsem uplne zmenila nazor na nektere sve drivejsi partnery, kteri mne driv hodne pritahovali, ale dnes se tomu docela divim, muj vkus je ted znacne odlisny. Mozna nekdy staci vice se poznat povahove, i kdyz nektere základni rysy vzhledu musi oslovit na prvni pohled, aby mohla zafungovat chemie
Kdysi se mi stalo, že když jsem poznala jednoho muže, vůbec se mi nelíbil, ani mne nepřitahoval. Když jsem ho pak slyšela bavit společnost, byl tak okouzlující, že jsem to musela přehodnotit. Po čase, kdy jsem ho už znala dlouho a přestala vnímat jeho vzhled, zůstala jen ta úžasná osobnost a říkala jsem si, že bych s ním vlastně dokázala v pohodě žít. Byl krásnější uvnitř, než navenek. Takový sympatický rošťák, se kterým se žena nenudí.
Nejsi můj typ znamená, že můžeš být můj kamarád, ale jako chlap mi nic neříkáš, prostě mi "nevoníš" a nikdy mne nebudeš přitahovat a to nezměníš silou vůle, protože to je příroda. I když můj rozum mi říká, že jsi bezvadnej, nezměníš to.
Chápu, že jsi asi kluk. "Nejsi můj typ" znamená, že o tebe holka/kluk nemá zájem. Je zbytečný se zabývat tím, jestli se to někdy změní nebo ne. Situace je teď taková a ty bys to měl přijmout. Prostě jsou lidi, který nepřitahuješ, ale jsou i lidi, který jistě přitahuješ. Je úplně jedno, čím to ještě ozdobí. Může k tomu plácnout, že můžete být kamarádi nebo podobnej nesmysl, ale pořád platí to, že o tebe prostě nemá zájem. A to by pro tebe mělo být směrodatný.
Najdi si jinou, která ti tohle neřekne.
Nemusí být typ nikoho. Nebo bude něčí typ, ale jemu se zas nebude líbit ona a řekne jí, "Promiň, ale nejsi můj typ". Proto končí lidi sami. Je jich asi menšina, ale jsou. V každý době někdo vyzbyl sám, protože ten vhodný protějšek k sobě nenašel.
Když jsem se seznamovala přes seznamky a řekla jsem nějakému muži, "promiň, nejsi můj typ". To jsem si vyslechla urážek a nadávek od některých chlapů.
Já to chápu asi takhle: "Jsi příjemný společník, možná se mi i líbíš, ale blišší kontakt s Tebou mě neláká. Máme rozdílný životní styl, názory a zájmy". Není to úskok (ovšem ani to se nedá vyloučit). Je to konstatování, že jako kamaráda Vás bere, jako partnera ne. Změnit se to může, ale není to pravděpodobné. Pár takových známostí mám (už hezkých pár let), rádi se občas vidíme, posedíme, pokecáme, případně s něčím pomůžeme... a to je všechno. Ale ani to není málo!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.