Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejsi můj typ - co to znamená?

Od: kb* odpovědí: 12 změna:
Dotaz na ženy. Když někomu řekněte nejsi můj typ. Ten clověk ale říkáka ,sluši ti to,mam te rada. Je to jen uskok,nebo můžete změnit názor. Děkuji za rady.Už jste se setkali ze se vám nekdo nelíbil a změnili jsme názor.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

angell1985*
hodnocení

2x

Nejsem sice žena,ale já bych to chápal jako slušné odmínutí když nechce dotyčného urazit.

Původně jsem chtěla napsat totéž co Angel. Je to slušné odmítnutí. Možná proto, že nefunguje chemie. Očím se líbíš, ale srdci a tělu neříkáš nic.

hodnocení

1x

Když někdo není můj typ, tak mě fyzicky nepřitahuje. Prostě se mi nelíbí a jako partnera ho nechci. Takže žádný úskok, ale holý fakt a to se nezmění.

hodnocení

1x
Většinou je to myšleno tak, že zkrátka dotyčný není pro ženu sexuálně přitažlivý.
Ona vás může mít ráda a může myslet i upřímně, když vám řekne, že vám to sluší, ale nikdy vás nebude vidět jako sexuální objekt.
Pravděpodobnost, že se to změní, je bohužel hodně malá.
coco

Je to mimo jine i otazka momentalniho rozpolozeni, ktere se muze casem zmenit. To se tyka casto i osobniho vkusu a podle vlastni zkusenosti mohu rict, ze v posledni dobe jsem uplne zmenila nazor na nektere sve drivejsi partnery, kteri mne driv hodne pritahovali, ale dnes se tomu docela divim, muj vkus je ted znacne odlisny. Mozna nekdy staci vice se poznat povahove, i kdyz nektere základni rysy vzhledu musi oslovit na prvni pohled, aby mohla zafungovat chemie :)

Kdysi se mi stalo, že když jsem poznala jednoho muže, vůbec se mi nelíbil, ani mne nepřitahoval. Když jsem ho pak slyšela bavit společnost, byl tak okouzlující, že jsem to musela přehodnotit. Po čase, kdy jsem ho už znala dlouho a přestala vnímat jeho vzhled, zůstala jen ta úžasná osobnost a říkala jsem si, že bych s ním vlastně dokázala v pohodě žít. Byl krásnější uvnitř, než navenek. Takový sympatický rošťák, se kterým se žena nenudí.

hodnocení

0x

Tak jsem se tím prokousala. Asi Vám původně řekla, že nejste její typ a teď tvrdí opak? Je to možné. Buď jste se stal zajímavým, nebo získal styl, nebo dospěl a vyzařujete něco jiného, než tehdy. Někdy někoho, kdo Vás vzhledově neoslnil, poznáte víc a dokáže Vás oslnit svou osobností, vtipem atd.

hodnocení

0x

Nejsi můj typ znamená, že můžeš být můj kamarád, ale jako chlap mi nic neříkáš, prostě mi "nevoníš" a nikdy mne nebudeš přitahovat a to nezměníš silou vůle, protože to je příroda. I když můj rozum mi říká, že jsi bezvadnej, nezměníš to.

radajz*
hodnocení

0x

Chápu, že jsi asi kluk. "Nejsi můj typ" znamená, že o tebe holka/kluk nemá zájem. Je zbytečný se zabývat tím, jestli se to někdy změní nebo ne. Situace je teď taková a ty bys to měl přijmout. Prostě jsou lidi, který nepřitahuješ, ale jsou i lidi, který jistě přitahuješ. Je úplně jedno, čím to ještě ozdobí. Může k tomu plácnout, že můžete být kamarádi nebo podobnej nesmysl, ale pořád platí to, že o tebe prostě nemá zájem. A to by pro tebe mělo být směrodatný.

Najdi si jinou, která ti tohle neřekne.

Nemusí být typ nikoho. Nebo bude něčí typ, ale jemu se zas nebude líbit ona a řekne jí, "Promiň, ale nejsi můj typ". Proto končí lidi sami. Je jich asi menšina, ale jsou. V každý době někdo vyzbyl sám, protože ten vhodný protějšek k sobě nenašel.

doplněno 25.01.17 10:08:

Když jsem se seznamovala přes seznamky a řekla jsem nějakému muži, "promiň, nejsi můj typ". To jsem si vyslechla urážek a nadávek od některých chlapů.

hodnocení

0x

Já to chápu asi takhle: "Jsi příjemný společník, možná se mi i líbíš, ale blišší kontakt s Tebou mě neláká. Máme rozdílný životní styl, názory a zájmy". Není to úskok (ovšem ani to se nedá vyloučit). Je to konstatování, že jako kamaráda Vás bere, jako partnera ne. Změnit se to může, ale není to pravděpodobné. Pár takových známostí mám (už hezkých pár let), rádi se občas vidíme, posedíme, pokecáme, případně s něčím pomůžeme... a to je všechno. Ale ani to není málo!

cechacek*
hodnocení

0x

Odpověď od budoucího muže, lze změnit názor, když zjistím výše konta, neb další majetky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]