Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak do Baumaxu v Praze dopravou?

Od: xy odpovědí: 6 změna:

milí rádcové,

prosím o radu, jak nejlépe v Praze dojet dopravou do některé z prodejen Baumaxu? Když už se vypravím jednou za čas do hlavního města...

díky za tipy

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tondac*
hodnocení

3x

Tak třeba Baumax Stodůlky - metrem B na Stodůlky a pak 2 stanice busem 142 na zastávku Bavorská.

Na mapy.cz najdete zastávky i s čísly busů. Okolí Baumaxu najdete mapy.cz/...

Na stránkách Dopravního podníku najdete jízdní řády, konkrétně třeba ta 142 ze Stodůlek jrportal.dpp.cz/...

Ale nevim jestli to stojí za to. Baumax koupili Poláci a je ještě víc tragický než byl pod rakouským vlastníkem a slovenským vedením českých poboček. Máme v Práglu i hezčí místa :)

xy
hodnocení

díky za informace

ano, vím, že jsou v Praze i hezčí místa, sama jsem tam přes 10 let studovala a pracovala, ale je to již dalších 17 let, co jsem se odstěhovala . Když teď musím vyrazit ( vprostřed kruté zimy :) na školení do hlavního města, tak jsem zároveň potřebovala něco v Baumaxu :)

hodnocení

0x

tak asi záleží na jaký konec prahy jezdíte... jinak samozřejmě ke každému obchodu se nechá bez problémů dojet i mhd.

xy
hodnocení

ano, konec Prahy, na který pojedu, zvolím právě podle dostupnosti obchodu MHD :) proto jsem se ptala , na nějaké konkrétní rady, např. metro zastávka ta a ta, bus číslo...

Tak v tom případě doporučím baumax v Letňanech a nebo Michli. Jsou mnohem větší a lépe vybavené než ten na Stodůlkách

baumax.cz/...

baumax.cz/...

Jak se tam dostat si musíte najít sama, jelikož nikdo neví odkud kam jedete...

xy
hodnocení

Jako cestující do Prahy dojedu na Florenc nebo Hlavní nádraží, takže v metru jsem hned :)) proto mi šlo o to, kde nejlépe u metra ( a další dopravy ) je nějaký baumax dosažitelný.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]