Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolest v krku

Od: milos9 odpovědí: 5 změna:

Dobrý den.Jsem již v předčasném duchodu. V pátek jsem byl u mé doktorky že mne bolí v krku a mám suchý kašel.Teploty jsem neměl ani nemám. Bylo mi řečeno že na antibiotika to není. Byly mi napsány tablety Erdomed dávka 2.denně.Tablety mi nezabírají mám silný suchý kašel nejvíce v noci.Rýma se mi uvolnuje že hodně smrkám.Ale kašel ne. Koupil jsem si kapky proti bolesti v krku Tussin ale nepozoruji zlepšení. Poradte mi děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, poradím Vám pokračovat v doporučeném léčení a případně se přesně takto zeptat své lékařky telefonicky - poradí a bude informována. Zdravím!

gncx
hodnocení

0x
Tussin není proti bolesti v krku. Jen blokuje v mozku centrum, co vás nutí kaslat, takže nekaslete. Nic neleci. Smí se brát pouze pokud nic nevykaslavate! Pokud vykaslavate hleny, berou se naopak léky, co vykašlávání podporují.
Jinak mi to zní jako klasická rýma - rýma bez teplot se suchým kašlem hlavně v noci, kdy vám vyschnou sliznice, později to sedne na průdušky a budete vykaslavat hleny. U mě to celé trvá tak do 14 dnů.
Jestli ale máte pocit, že by to mohl být třeba zápal plic, tak se u doktorky ještě stavte. Zápal plic se laikovi někdy těžko poznává.

hodnocení

0x

Zdravím. Mám velice dobrou zkušenost s přírodními kapkami Kaloba. Jinak na bolest v krku u mě vede Neoangin, nebo Imudon, ale ten je nekřesťansky drahý.

kaloba.cz/...

Bolest v krku

martinaa*
hodnocení

0x
Zdravim. Predne ted berete dva leky v naproste kontraindikaci! Erdomed na podporu vykaslavani (otazka je, ceho, kdyz mate suchy kasel), a Tussin (jakekoli antitusikum) na tiseni kasle. Takze bud jedno nebo druhe.
Co se kasle tyce, ta svina vydrzi i 14 dni... bohuzel. Be vasem veku bych ale zvazila opetovnou navstevu doktorky, pokud mozno rovnou plicni nebo alergo oddeleni, pokud tam chodite. Pripadne se tam nechat odeslat prave obvodní lekarkou. Kasel muze byt zpusobeny treba prave alergii.

klus
hodnocení

0x

Tak jak píše Martinaa. Sám jste si zhoršil léčbu, Erdomet je výborná věc a vy si k tomu koupíte kapky, které účinek Erdometu zcela zničí. Pokud vás bolí v krku, kupte si ve spreji Stopangin a kapky neberte. To nevíte, že i volně prodejné léky máte konzultovat s lékařem, aby se nestalo to, co jste udělal? Nebojte, zápal plic to nebude, jste bez teplot. Máte prostě chlapskou nemoc - rýmečku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma erdomed
Otázky na téma suchy kasel

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]