Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mam povinnost slozit urednickou zkousku?

Od: filadephia* odpovědí: 3 změna:

Dobry den,jsem pod zakonikem prace,nikoliv pod sluzebnim.Pracuji na urade.Mam povinnost slozit urednickou zkousku?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Na Vaši otázku není možné odpovědět obecně, navíc já ani nejsem člověk, který by se nějak mimořádně vyznal ve služebním zákoně. Ale záleží na tom, jakou profesi vykonáváte; pokud jste úředník, který nastoupil na úřednický post teprve nedávno, máte na složení ú.z. myslím už jenom půl roku, jinak Váš pracovní poměr skončí. Pokud jste např. na podatelně nebo na ústředně, jste a budete zaměstnancem pod zákoníkem práce.

Nejlépe Vám na tuto otázku odpoví Váš přímý nadřízený.

paw*
hodnocení

0x
Pod zakonikem prace nejspis tuto povinnost nemate. Ale nejlepsi odpoved vam da vas nadrizeny.

radomil*
hodnocení

0x

Těžko říct, doporučuji napsat na ministerstvo vnitra. Jinak zkouška se dělí na obecnou, ta má celkem 300 otázek a na zváštní. Napřed musíš udělat tu obecnou, testy jsem se učil z www.abctesty.cz a na zvláštní mi dala nadřízená skripta, ale ty byly nic moc. Doporučuji koupit knihu...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]