Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
dnes nás navštívil exekutor. Polepil mi spoustu věcí. Exekuce je od přítele, který má tady jen oblečení. Jak mám prosím postupovat dále? Vím, že do 30 dnů musím podat žalobu na vyškrtnutí mých věcí, jen mnoho jich je starých a nemám již účtenky a také jsem mnoho dostala nebo koupila přes internet.
Děkuji vám
zdravím vás, to je nelehká situace.. musíte poslat žádost (ne žalobu) o vyškrtnutí svých věcí z exekuce - vlastnictví můžete doložit kromě účtenkami i např. svědeckými výpověďmi, fotografiemi s datem apod., prostě vším, co dokážete sehnat, jinak o ty věci přijdete...
Takže i fotky těch věcí, které mám staré , kdy jsme ještě spolu nebydleli ( bydlíme asi 3/4 roku) mohu použít. I svědectví mé rodiny, to je dobrá zpráva. Exekutor mi řekl, že svědectví ani čestná prohlášení nepřijímá...
Děkuji
exekutor vám už dopředu řekl, že svědectví nepřijímá? to není dobrá zpráva - vy sice máte právo tyto důkazy předložit, ale on má zřejmě právo je zamítnout, ať vám připadají sebepřesvědčivější (jde mu o prachy) - pak vám nezbyde než podat vylučovací žalobu k soudu...
Pokud jste měla nějaké zajímavé věci, může se stát, že než proběhne vylučovací žaloba, bude všechno dávno pryč.
Všude se píšeuž roky, že dlužníci mají spolu se svými blízkými smůlu a to jste nevěděla?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.