Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyřazení mých věcí z přítelovy exekuce

Od: vlastovka82* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,

dnes nás navštívil exekutor. Polepil mi spoustu věcí. Exekuce je od přítele, který má tady jen oblečení. Jak mám prosím postupovat dále? Vím, že do 30 dnů musím podat žalobu na vyškrtnutí mých věcí, jen mnoho jich je starých a nemám již účtenky a také jsem mnoho dostala nebo koupila přes internet.

Děkuji vám

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

zdravím vás, to je nelehká situace.. musíte poslat žádost (ne žalobu) o vyškrtnutí svých věcí z exekuce - vlastnictví můžete doložit kromě účtenkami i např. svědeckými výpověďmi, fotografiemi s datem apod., prostě vším, co dokážete sehnat, jinak o ty věci přijdete...

vlastovka82*
hodnocení

Takže i fotky těch věcí, které mám staré , kdy jsme ještě spolu nebydleli ( bydlíme asi 3/4 roku) mohu použít. I svědectví mé rodiny, to je dobrá zpráva. Exekutor mi řekl, že svědectví ani čestná prohlášení nepřijímá...

Děkuji

exekutor vám už dopředu řekl, že svědectví nepřijímá? to není dobrá zpráva - vy sice máte právo tyto důkazy předložit, ale on má zřejmě právo je zamítnout, ať vám připadají sebepřesvědčivější (jde mu o prachy) - pak vám nezbyde než podat vylučovací žalobu k soudu...

vanad1*

Pokud jste měla nějaké zajímavé věci, může se stát, že než proběhne vylučovací žaloba, bude všechno dávno pryč.

Všude se píšeuž roky, že dlužníci mají spolu se svými blízkými smůlu a to jste nevěděla?

vlastovka82*
hodnocení

Dobrý den, nemám žádné zajímavé věci, jen nábytek, který mám třeba již 10 let. Každopádně jdu do boje a nevzdám se.

sebod*
hodnocení

0x

tady si něco přečtěte.

Zítra již Vám půjde psát do sz, tak se mi ozvěte

penize.cz/...

vlastovka82*
hodnocení

Děkuji, již jsem si přečetla, ozvu se Vám tedy zítra.

vlastovka82*
hodnocení

Dobrý den, do jakého emailu Vám mohu napsat? Děkuji

Vyřazení mých věcí z přítelovy exekuce
výtka
Upozornění od sys ladinpraha 22. 01. 2017 09:36:27
Použij Vnitřní poštu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]