Nejste přihlášen/a.
Mam dotaz v mem domě bydli moje mama jelikož ji navštěvuje vnučka..za učelem pujčeni peněz a babička je da protože je to jeji opiči laska.. ktera ma exekuce a neřeši je mam obavy z toho že mně muže taky navštivit exekutor protože tady chodi.Jak se mam branit Děkuji mira
Není pravděpodobné, že by exekutor zabavoval majetek všem, koho Vaše neteř a synovec navštěvují. Ani on nemá neomezené pravomoci.
Exekutor hledá majetek všude, kde se domnívá, že by povinní mohli nějaký majetek mít. Jako první půjde do jejich skutečného bydliště a do místa trvalého pobytu.
[Ale soupisem nejspíš nic nezkazíte.]
Notářský soupis majetku je pouze jednostranné tvrzení, že majetek je něčí. Notář nezkoumá, čí majetek je. Ten jen potvrdí, že osoba, která si tento soupis vyžádala, to tvrdí. Takže zítra si klidně můžu nechat udělat soupis majetku, kde se označím jako majitel všech aut sousedů. A notář mi to potvrdí.
Píšu to hlavně proto, aby tento soupis nebyl brán jako nějaká ochrana před exekucí. Je to pro něj jen upozornění, že protistrana se lehce nevzdá. Ale to lze udělat i jiným způsobem, než platit notáři.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.