Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, rád bych se zeptal jak dlouho trvá vyřízení žádosti o formulář A1. Má OSSZ nějakou zákonnou lhůtu do kdy musí žádost vyřídit a formulář A1 mi zaslat? Děkuji za odpověď
Dobrý den. Nevím, jestli to chápu dobře. Vy jste poslal žádost o zaslání formuláře A1? Ten ale múžete stáhnout ze stránek ČSSZ ve dvou variantách- k vyplnění ručně nebo přímo v PC.
Dobrý den, osobně jsem vyplnil žádost na OSSZ v první polovině ledna a stále mi certifikat nedorazil. Jelikož paní úřednice byla velice nepříjemná, tak jsem byl rád, že mi poradila s vyplněním kolonek, kterým jsem nerozumněl a dále jsem se na nic neptal. Od března bych měl jet do Švýcarska jako OSVČ a nemohu si dovolit promeškat termín odjezdu. Chci mít všechny dokumenty v pořádku a předejít případným nepříjemnostem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.