Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pojištění ČEZ bez starostí

Od: danaklaukova odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,
v minulém týdnu mi bylo nabídnuto ze strany ČEZ pojištění ČEZ bez starostí za 139,- Kč měsíčně. Bohužel jsem si to rozmyslela a využívám nabídky zrušení mé smlouvy do 14 dní. Podobné pojištění mám i u jiné pojistky, což jsem si ověřila dle smlouvy až doma o víkendu.
Žádám tedy o zrušení mé smlouvy, nesouhlasím, aby smlouva nadále trvala.
Děkuji za ochotu a rychlé jednání, s pozdravem, D. Klauková, Horní Žďár 75, 36301 Ostrov, tel. 731562557

Nikde jsem nenašla žádný e-mail či telefonní číslo pro přímé kontaktování a možnost zrušení poskytnutého pojištění.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Dobrý den. S Vaší žádostí se obraťte na adresu

ČEZ Zákaznické služby, s.r.o.
Guldenerova 2577/19
326 00 Plzeň

nebo na telefony 371 100 100, 840 840 840.

doplněno 07.02.17 14:42:

Toto je přímo ze stránek ČEZu:

ČEZ BEZ STAROSTÍ lze vypovědět písemně na formuláři pro odstoupení od jednotlivého pojištění, doručeném na ČEZ Zákaznické služby, s.r.o. Guldenerova 2577/19, Plzeň, PSČ 326 00.

ČEZ BEZ STAROSTÍ dále může zaniknout i z důvodů uvedených ve Všeobecných pojistných podmínkách a Rámcové pojistné smlouvě. Např. z důvodu neplacení poplatku za pojištění nebo v případě, kdy již zákazník nesplňuje podmínky pro využití této služby. Pojištění a povinnost uhradit službu pak zaniká poslední den v měsíci, kdy došlo k přijetí písemné žádosti o ukončení využívání služby.

hodnocení

0x

Nic ve zlém, ale nespletla jste si trochu stránky *sok*? My tady nemáme vůbec nic společného ani s ČEZem, ani s pojišťováním. Vaše stížnost tady vyjde nastejno, jako když si budete stěžovat na oné pověstné lampárně na nádraží. Leda by sem náhodou zabloudil nějaký pojišťovák z ČEZu :-D.

lili*
hodnocení

0x

Mě, ale odpověd pomohla,nic ve zlém.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]