Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozdíl mezi sonickým kartáčkem HX9332 a HX935

Od: tl odpovědí: 2 změna:

Nevíte, zda je rozdíl mezi kartáčkem Philips Sonicare Diamond Clean HX9332/04 a HX9352/04? první je bílý a druhý černý, podle popisku by měly být totožné, ale na všech eshopech je mezi nimi cenový rozdíl asi 1000 Kč. Žeby byl bílý dražší, než černý? Jsou totožné, nebo různé?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jsou stejné, černá povrchová úprava je náročnější, vyrábí se menší série a je cool. V bílém provedení je praktičtější, ale pokud někoho okouzlí černý, připlatí si. Tuto technologii používají jen dvě firmy, ta švýcarská má také barevné modifikace za příplatek ;)

tl
hodnocení

Jo, to jsem koukal, Curaprox Hydrosonic, koukal jsem na vyšší typ Black is white BIW 239 za 5000 Kč, což je cenově shodné s tím Philipsem. Ačkoli je Curaprox známá značka, sám používám jejich supersoft a ultrasoft kartáčky a mezizubní kartáčky, tak mě překvapilo, že na jejich sonický kartáček nikde nejsou recenze ani zkušenosti lidí. Tak se asi přikloním k Philipsům, na které všichni pějí chválu a dokonce i "moje" zubní hygienička říkala, že ho sama používá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]