Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolest kotníku

Od: vikve odpovědí: 4 změna:

Dobrý večer, před 2 týdny mě na lyžářském kurzu začal bolet kotník, (před 2 lety jsem si v něm natáhla vazy, takže mě při zvýšené zátěži cca den bolí) bolest není velká, chodit mohu, ale je to nepříjemný pocit. Před pár dny jsem se šla projít a hned potom, když jsem si sedla, jsem cítila horkost vedle kotníku, jakoby ta šlacha... jinak mě bolí celé okolí vnějšího kotníku na pravé noze..minulý týden jsem ho stahovala a mazala ibalginem, ale stále to nepřešlo. Nemáte s tím zkušenost? Děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Kdybys šla k lékaři, dal by ti na něj nějaký obvaz, sádru nebo bandáž a řekl, že ho máš šetřit. Takže žádné procházení a zvláště ne ve sněhu, kdy se kotník "viklá". A také by chtěl, abys ho obkládala studeným. Na tyhle ledové obklady je dobrá mražená zelenina, nejlépe hrášek. Mezi kůži a igelit dát textil, aby se kůže mrazem nespálila. A nohu nahoru.;) Namožené vazy jsou boledtivé.

Já měl kdysi v Rakousku to samé.U nás jsem šel k doktorce a zjistily,že mám dnu .

iz*
hodnocení

0x

Mám s tím zkušenost → to už máte na celý život. Obzvláště, pokud budete místo konzultací se svým lékařem hledat rady a zkušenosti v internetu.

Takže: co nejdříve k lékaři a řídit se jeho pokyny!

hodnocení

0x

Mno-nebolet mne den kotník tak vím tutotvě že jsem mrtvý!Jen s tím že jsem měl opakovaně snad desetkrát podvrtnutý a dvakrát naprasklý kotník!Přesně jak píše Ivzez!

Mažte k lékaři nebo rovnou chirurgie-ortopedie!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]