Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, před 2 týdny mě na lyžářském kurzu začal bolet kotník, (před 2 lety jsem si v něm natáhla vazy, takže mě při zvýšené zátěži cca den bolí) bolest není velká, chodit mohu, ale je to nepříjemný pocit. Před pár dny jsem se šla projít a hned potom, když jsem si sedla, jsem cítila horkost vedle kotníku, jakoby ta šlacha... jinak mě bolí celé okolí vnějšího kotníku na pravé noze..minulý týden jsem ho stahovala a mazala ibalginem, ale stále to nepřešlo. Nemáte s tím zkušenost? Děkuji.
Kdybys šla k lékaři, dal by ti na něj nějaký obvaz, sádru nebo bandáž a řekl, že ho máš šetřit. Takže žádné procházení a zvláště ne ve sněhu, kdy se kotník "viklá". A také by chtěl, abys ho obkládala studeným. Na tyhle ledové obklady je dobrá mražená zelenina, nejlépe hrášek. Mezi kůži a igelit dát textil, aby se kůže mrazem nespálila. A nohu nahoru. Namožené vazy jsou boledtivé.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.