Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdy je vhodná doba na sex s novým partnerem?

Od: quidos* odpovědí: 13 změna:

Dobrý den, chodím s novým partnerem již více než půl roku, ale ještě jsme spolu nespali..a to spolu trávíme i několik dní a nocí v jedné místnosti..:(Ne,že by nedošlo na nějaké mazlení,orální sex, ale tím to končí...už několikrát jsem se to s ním snažila řešit,naznačil, že má obavy,aby "nezklamal", že už se mu to v minulosti stalo..ale tím,že se nepokusí, nic nezjistíme..zkoušela jsem různé věci-masáže,svíčky a šampaňské,erotické prádlo, společné sprchování,delší časovou odluku,erotické zprávy..sice se zdá být z toho nadšený,ale končí to tím,že ho uspokojím rukou nebo orálně..Nevím,co si o tom mám myslet..možná ho až tolik nevrušuji..,ačkoliv tvrdí opak a stále se mě snaží dotýkat..Ráda bych znala názor druhých, připadám si hloupě..možná o mě ve skutečnosti nestojí..možná bych se s ním měla rozejít,ale říkám si,že se zřejmě jedná jen o nějaký blok, jen vědět,jak ho odstranit..Předem děkuji za názory a případné rady..

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

xsisi*
hodnocení

4x

Dobrý den, já sem se svým partnerem zažila to samé, otevřeně jsme si o tom promluvili a nakonec vyšlo najevo, že se bojí, aby mě nezklamal. Řekla jsem mu, že i já mám strach, že ho neuspokojím, ale že přeci sex ke vztahu patří a dokud se nepomilujem tak nebudeme ani jeden vědět na čem jsme. Tenthle rozhovor nám oboum moc pomohl a teď žijem 100% partnerský život.

quidos*
hodnocení

Děkuju za odpověď,taky doufám,že je to jen nějaká bariéra,která potřebuje prolomit a bude to ok,snad..:)

mamcazmoravy*
hodnocení

2x

Těžko radit, opravdu si o tom musíte promluvit hlavně vy dva. Zkuste nejprve zjistit, z jakého zklamání má vlastně obavy. Má strach, že mu opadne vzrušení ještě před milováním (ze stresu?), nebo že bude na vrcholu dřív než Vy - příliš rychle, nebo že Vás vůbec nedokáže k vyvrcholení přivést, nebo něco jiného? Píšete, že Vy se mu věnujete (orálně či rukou), ale dokáže tu něhu oplatit? Možná se cítí celkově nejistý, pokud ho někdy některá partnerka netaktně upozornila, že není zrovna dobrý milenec :(

Můžete mu navrhnout, že ho budete "navigovat" co a jak se Vám líbí. Snad by se pak osmělil. Přeji hodně štěstí.

quidos*
hodnocení

Děkuju:) no má strach,že mu opadne vzrušení..To je právě ono, něhu dokáže oplácet a opravdu hodně a hezky*hi*, k vyvrcholení mě také přivést dokáže a navigovat ho nemusím, myslím ,že v "tomhle"je opravdu zručný, proto o to zvláštnější mi přijde,že se mu nechce do samotného milování..,protože mi nepřijde nějak nezkušený..no snad to klapne..:)

lidus*
hodnocení

1x

Dost důležitý fakt-kolik je vám roků?

quidos*
hodnocení

Lidus: Jemu je 24 let a mně o rok méně..

moxa*
hodnocení

0x

Nemyslím si vůbec, že ho nevzrušujete, to je nesmysl. ;)

Nejspíš má opravdu strach, třeba později zjistíte proč -až to vyzkoušíte. Takže já na vašem místě bych už nečekala až se rozhoupe a vzala bych iniciativu do vlastních rukou... *cert*

vesnach*
hodnocení

0x

Je asi hodne citlivy. Povzbuzujte ho, ale chtejte take sve potreby. Pokud Vas zase odmitne, musite s nim proste mluvit, abyste zjistila proc nechce.

To, ze zklamal nejakou drivejsi partnerku beru, ale ne jako fakt navzdy, navic, proc by Vas mel srovnavat s nejakou, ktera byla driv.

lidus*
hodnocení

0x

věk dobrý, půjde o nějaký psychický blok. Nikam bych to nehrotila, využila všechny jiné techniky a uvidíte, že to příjde samo.Hodně štěstí.

alaska*
hodnocení

0x

Muži prostě mají smůlu v tom, že když nemůžou, je to vidět a nedá se z toho vylhat, ani zahrát divadýlko. Nějaký blok tam bude. Nebo cosi jiného. Znám případ, kdy po dvoudeci červeného vína byl neschopný, ale po deci koňaku k neutahání. Možná že by stačilo nazkoušku mu potají přimíchat nějaký povzbuzovák, třeba potřebuje jen nastartovat.

malvinka*

Existuje i jiný povzbuzovák v podobě stravy Kustovnice čínská v prodejnách zdravé výživy . Zahlédla jsem ji i v Tescu. Kromě toho příznivě působí na ledviny a krevní tlak.

alaska*

Asi ano, ale zřejmě to bude na dlouhý lokte, myslel jsem něco na teď hned. Možná ale by se neškodilo poradit se sexuologem, aby mu místo nastartovávání nepřívodila zdravotní problémy.

napad
hodnocení

0x

Kdo může mít takový strach a z čeho, aby mu bránil to půl roku nevyzkoušet...? Mám jednoduchý nápad: 1) Nedělejte ho večer, až ráno až bude fest nažhavený... 2) OK, tak když si s ním rukou hrajete a za předpokladu, že už mu konečně stojí, tak si ho tam rovnou šoupněte. Jestli to není úplná lama ten kluk, tak snad už bude vědět, jak pokračovat... Good luck.

*houpy*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]