Nejste přihlášen/a.
Poradíte, kde v Praze a okolí (Praha východ) fungují trhy, nejen farmářské v lednu a únoru? Zatím co jsem obešla je to bída nebo vůbec nejedou. I víkendové. Případně nějaké jarmarky a podobné akce v lednu, únoru a březnu. Děkuji
Farmářské trhy v těchto měsících asi moc nabízet nebudou. Může být pár stánků se sbožím, které nepodléhají zmrznutí. Možná tak nějaké hrníčky, krajky, dřevěné, keramické výrobky.
Ovoce, zelenina, mléčné výrobky apod. namrznou.
Před Masarykovým nádražím jsem viděla pár stánků. Pečivo, chleba, v druhém suché plody - ořechy, sušené ovoce. Určitě budou někde nabízet trdelník, viděla jsem turisty, jak na ulici ochutnávají. Mě by se hodilo svařené víno.
Možná něco bude na Náměstí Republiky /ten trdelník/. Pokud nějaké stánky otevřou, tak maximálně čtvrtek a pátek, sobota.
Chodila jsem minulý týden po Praze celý týden, problém je, že mě moc stánky nezajímají. Na Václavském náměstí ve spodní části ale určitě jsou nějaké boudičky otevřené.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.