Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, po 6 měsících na dotovaném místě od up bych ráda dala výpověď z důvodu péče o děti školou povinné. Jak to mohu prosím udělat? Mohu uzavřít dohodou již po šestém měsící tedy k poslednímu dni dotovaného místa? Je správný postup, že se do 8 dnů nahlásim na zdravotní pojišťovně jako osoba pečující o dítě? děkuji Petra
Asi nějaká výmluva podle mne, nebo, že by děti začínaly školní rok v lednu? To asi ne.
Nechte prosím místo pro kvalifikovanou odpověď. Ta vaše nic nepřináší. Zda to zvládnete nejspíš poznáte, až je školní rok v plném proudu. Já skleněnou kouli nevlastním.
Já si teda myslim, že přináší, souhlasim s tim, nač si notovat s "mazanými" příživníky, je potřeba dát najevo jaká je asi realita...
Pokud to máte na dobu určitou tak bych poradila "doklepat "to tím, že bych šla na nemocenskou.
Záleží, ale na ochotě obvodního lékaře, zda vám tím výjde vstříc.
Uživatelům nademnou , kteří tzv. "rýpou" bych poradila nekomentovat, nečíst, ...celkově se nestarat o věci, které vám zvedají tlak, určitě máte svých starostí dost, tak proč řešit ještě cizí ne? Hlavně nohy do tepla by to chtělo!
Tazatelka může mít často nemocné dítě, zaměstnavatel ji nevyjde vstříc a spoustu dalšího..., takže jako žena to plně chápu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.