Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podvody slevolandie, jak na ne?

Od: zaneta87* odpovědí: 4 změna:

Dobrý večer, četla jsem tu vaše reference na firmu slevolandie. I ja mam obdobnou zkušenost, stále jen výmluvy, předáno k odelsání a stále nic. Tak se ptám, nenapadlo vás někoho hromadně podat trestní oznámení? Nebo prostě jen tak něco podniknout?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

rydlovamilenas
hodnocení

0x

od listopadu mě došlo povlečení po několika výhrůžkách že dám trestní oznámení dnes to znamená potaky po 4 měsících došel ale takový hnus za který bych nedala ani zlomek toho co jsem zaplatila asi jako omluva přidaly digitální teploměr už nikdy nepošlu peníze předem poškodily tím slušné obchodníky četla jsem recenze je tam hodně stížností

danys*

Proč jste si ty recenze nepřečetela než jste poslala peníze?

pechovahana
hodnocení

0x

Zdravím,také mám se slevolandií špatné zkušenosti,ráda bych se přidala k hromadné žalobě,jenže nevím jak.Může nám někdo poradit?Hlavně mi vadí,že se můžou napálit i další důvěřivci.H.P.

milusekovacova
hodnocení

0x

Také čekám už tři roky na boty které jsem zaplatila a nikde nic.ČOI také nic neudělala.Lidičky neblbněte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]