Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak sejmou otisky prstů?

Od: petranonym odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,měl bych na vás prosbu jestli by jste mi mohli poradit s mým problémem.

Mám totiž podezření,že mi někdo krade peníze z mého trezoru.Tak bych teda potřeboval poradit s tím jak sejmout otisky prstu z číselné klávesnice na trezoru.zatím mi bylo ukradena jen 100 kč,ale i tak to chci vyřešit aby se mi to už nestávalo.Tak vás prosím o pomoc a byl bych velice rád kdyby jste mi tento problém mohli vyřešit.S pozdravem Petr

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dracek*
hodnocení

0x

Dobrý den,dřív se otisk snímal jednoduše poprášil se rozdrcenou tuhou která ulpěla na otisku pak se přelepila černou páskou stáhla a páska se přelepila průhlednou folií ,nevím jestli ale tento způsob jde použíz na klávesnici ,nebylo by jednoduší změnit číselnou kombinaci?

doplněno 02.11.09 21:58:

popřípadě u trezoru schovat web kameru

papene*

*cteni*pro inspiraci: natur.cuni.cz/... kudch/main/JPD3/forenznichemie.pdf

kt8d5*
hodnocení

0x

Podobný problém se tu již řešil, koukněte na poradte.cz/.... Jeden pán tam napsal skvělý trik, myslím, že se jmenoval Kt8d5 *smich*.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]