Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,měl bych na vás prosbu jestli by jste mi mohli poradit s mým problémem.
Mám totiž podezření,že mi někdo krade peníze z mého trezoru.Tak bych teda potřeboval poradit s tím jak sejmout otisky prstu z číselné klávesnice na trezoru.zatím mi bylo ukradena jen 100 kč,ale i tak to chci vyřešit aby se mi to už nestávalo.Tak vás prosím o pomoc a byl bych velice rád kdyby jste mi tento problém mohli vyřešit.S pozdravem Petr
Dobrý den,dřív se otisk snímal jednoduše poprášil se rozdrcenou tuhou která ulpěla na otisku pak se přelepila černou páskou stáhla a páska se přelepila průhlednou folií ,nevím jestli ale tento způsob jde použíz na klávesnici ,nebylo by jednoduší změnit číselnou kombinaci?
doplněno 02.11.09 21:58:popřípadě u trezoru schovat web kameru
Podobný problém se tu již řešil, koukněte na poradte.cz/.... Jeden pán tam napsal skvělý trik, myslím, že se jmenoval Kt8d5 .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.