Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Trápení s holkou

Od: tom244 odpovědí: 15 změna:
Zdravím, mám dost závažný problém se svou holkou :( Dneska ráno jsem za ní měl jet ale brzo ráno mi napsala že to nejde(viz. screen)... Nevím ale co se stalo a co mám dělat dál :( Miluju ji a nechci ji ztratit... Celý den mně to trápí, ani nejím a nemám na vůbec nic náladu :/ Co by jste dělaly vy?
Děkuju za odpovědi

Trápení s holkou
Trápení s holkou #2

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Zdravím. Když o sobě takto píše ona sama, co si o ní asi mají myslet ostatní? City se nedají vynutit, respektujte ji a najděte si lepší. Tahle nemá ráda ani sama sebe, natož Vás!

franta*

Já jsem se stím také sedkal milovala mě o šest let mladší holka mimochodem je jí čtrnáct a mě 20 no a tak skoro po dvou měsících mě řekla že se kní nehodím atd chvíli jsem byl na ní naštvaný nějakou dobu teďkom jsme jako kámoši ale doufám že se to dá do pohody co si o tom myslíte vi?

mirex*
hodnocení

1x

Já bych byl šťastnej...

fjvcd
hodnocení

1x
Prostě se s vama rozchází, to ostatní jsou jen kecy okolo. V tomhle věku se s vama rozchází prostě proto, že se jí už nelibite. Ale to by vypadalo napsaný blbě. Jo a slovník má teda hroznej.

janm*
hodnocení

0x

Zdravím

Zeptejte se jí jestli má někoho jiného, pokud bude odpověď NE, pak se jí zeptejte dle čeho tak usuzuje že není pro "tebe" dost dobrá, zda-li na to přišla sama nebo ji to někdo řekl, anebo je to jen záminka aby mohla přerušit vztah z jiného důvodu než že někoho má?

tom244
hodnocení

Já nevím, oba jsme byly v pátek v klubu(každý jinde) a jediné co se za zu dobu mohlo stát je že se tam s někým vyspala a bojí se že by se stávalo častěji... Když jsme se totiž jednou bavily o tom s kolika klukama spala a s kolika holkama já, tak mi přišla dost nejistá a nervozní když jsem se ptal. Prvně říkala 4 a pak 0 :/
Musím čekat až bude online ale to asi potrvá dost dlouho... :(
janm*

Pokud jde tedy o její svědomí nejdřív bych se tedy zeptal zda to s ním myslí vážně tzn. zda jde o víc než že s ním byla, tedy "má někoho jiného". Pokud ne a jde jen o ten "prohřešek" pak záleží na vás (tobě) zda ji odpustíš nebo ne, tohle si musíš (te) srovnat sám zda s ní dále být anebo ne, pokud ano, jediná cesta je odpuštění. Stávalo-li by se to ale častěji pak je také otázka zda ten vztah nepřehodnotit, protože člověka nelze změnit, leda jen že chce sám a to může i ona bude-li chtít, není na světě člověk který by se nemohl změnit pokud opravdu chce. Důležité je si hlavně všechno na rovinu vyříkat, nejlépe osobně ale do té doby udržovat komunikaci čímkoliv co je po ruce, (např. i ten mobil) Podstatné je zkrátka mít "jasno" ať už to pak dopadne jakkoliv, nejhorší jsou nevyjasněné vztahy jejich nevyjasněné nejednoznačné konce, to se pak totiž může vracet jako "bumerang", čili pokračovat anebo uzavřít, a když uzavřít tak si vše důsledně vyříkat vyjasnit si jak to mezi vámi skutečně je, nenechat to v rovinách indicií dohadů a domněnek to by pak mohlo později mrzet, prostě mluvit ptát se odpovídat a třeba i několikrát dokola dokud v tom nebude úplné jasno...

doplněno 15.01.17 18:36:

P.S. Dobré je zachovat chladnou hlavu aby věděla že vám může vše říct i to co je nepříjemné aby měla důvěru, jedině totiž tak zjistíš pravdu a až na základě toho se pak můžeš (te) rozhodnout jak to bude dál. Žádné nátlaky nadávky vyhrožování, to vede jen k nedůvěře, uzavře se nikdo nebude vědět na čem je a bude to ještě horší. A také se vyvarovat zásadně toho druhého nějak "kárat" k ničemu to nevede. Jinými slovy "po zlém" to nepůjde není to k ničemu jisté věci nelze vynutit jakmile bude totiž rozhodnutá vztah ukončit ať kvůli jiné známosti nebo čemukoliv jinému neexistuje možnost jak to zvrátit bude-li pevně rozhodnutá...

adam20
hodnocení

0x

Typickej příklad toho, že holky v tomhle věku prostě nevěděj, co chtěj.

Já bych to hodil za hlavu, stejnak s tim nic neuděláš. Přece si nebudeš plánovat budoucnoust s holkou, která každou chvíli chce něco jinýho.

hodnocení

0x

Tome, to přebolí a potkáš jinou. Možná měla pocit, že na ní visíš, tak to ukončila. Nebo si myslí na jiného. Těžko říct.

hodnocení

0x

ber to tak že si vyhrál časem si najdeš takovou co tě bude chtít

jansn
hodnocení

0x
Já bych nedělal nic protože žádnou holku nikdy mít nebudu :-D

figurek*
hodnocení

0x

jj, kus vedle je dotaz a vlákno na téma deprese. No a tady názorně vidíte, čemu se dnes moderně říká deprese.

To co vidíte nejsou důsledky deprese, ale projevy mizerného charakteru. Co s tím? Nic. Jdi se najíst, najdi si jinou a ničeho nelituj. Kdo tuto dámu jednou bude mít doma, ten si užije.

martinaa*
hodnocení

0x

Osobně bych řekla, že jsi holku prostě přestal bavit, nebo se zakoukala jinde. Tyhle výmluvy a řeči typu "zasloužíš si lepší" jsou klasika...

asd1
hodnocení

0x

Šel bych se provětrat a časem hledal jinou, a byl bych rád že tahle zbyde na někoho jinýho :D

(krásný příklad jak láska dokáže totálně zatemnit mozek ;)

hodnocení

0x
Prostě je konec budeš si muset najít jinou
Tadle ti to ani neumí říct osobně tak ti to jen tak podivně napsala
To je život nic stim neuděláš je čas přestat fnukat a jít dál

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]