Nejste přihlášen/a.
Zdravím, už sem se o to několikrát pokoušel všemi možnými způsoby ale ne a ne se tam dostat. Chci se zeptat je tu někdo kdo to dokáže? Jsem hubený, a viděl jsem video, ne jedno na kterím to bylo vidět, takže to jít musí ale asi ne každému
Asi to chce míň koukat na videa v víc cvičit. Moje přítelkyně se pobavila Tvým dotazem a vzkazuje Ti, že jako trénink se můžeš pokusit olíznout si vlastní loket. To můžeš trénovat i na veřejnosti .
Ahoj, já jsem slyšela o tom, že to z mých kamošů zkoušel skoro každej, když na to v opilosti přišla řeč a nedokázal to žádnej.Zato si pořizují dost dobrý vibrační vagíny a čumí u toho na péčko, nemáš něco takovýho nebo nechceš si koupit spíše nějakou pomůcku nebo si najít kuřbychtivou přítelkyni?nebo kamarádku kterou bys na oplátku lízal a byla by to extáze pro oba.?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.