Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak si ho vykouřit

Od: hulista odpovědí: 21 změna:

Zdravím, už sem se o to několikrát pokoušel všemi možnými způsoby ale ne a ne se tam dostat. Chci se zeptat je tu někdo kdo to dokáže? Jsem hubený, a viděl jsem video, ne jedno na kterím to bylo vidět, takže to jít musí ale asi ne každému *nevi*

21 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

fany08*
hodnocení

2x

Půjčím ti mýho psa, ten to dělá běžně,, třeba od něj něco odkoukáš*smich*

hulista
hodnocení

No takovej pes, to je borec, má to někdo holt jednoduchý... :-D

pravdomluvny*
hodnocení

1x

Asi to chce míň koukat na videa v víc cvičit. :) Moje přítelkyně se pobavila Tvým dotazem a vzkazuje Ti, že jako trénink se můžeš pokusit olíznout si vlastní loket. To můžeš trénovat i na veřejnosti .*haha*

hulista
hodnocení

No loket si neolíznu určitě, ale tomuhle ještěc dávam naději, pokud se dřív nezlomím v pase... :)

papene*

:)Nesmíš to vzdávat.*stop*

Trénuj dál.Ono se to podaří.*palec*

tox232*
hodnocení

1x

Že ty jsi si ho nezapálil jak jinak by jsi ho chtěl kouřit?*bzum*

hodnocení

1x

nebylo by lepší si ho nechat někým jiným vykouřit?*jasne*

moxa*
hodnocení

0x

*smich* Nic nejde každému *smich*

hulista
hodnocení

Safra nějak se tam dostat musím... *smich*

Možná to bude taky tím, že ho máš moc malýho. Všem ostatním to prý jde v pohodě ;)

Pokud si necháš vyoperovat dvě žebra z každé strany, tak kýženého výsledku dosáhneš daleko snadněji.

hulista
hodnocení

De v pohodě? Komu ostatním, já nikoho takového neznám... *smich* No nic, budu muset zkoušet a zkoušet...

refik*
hodnocení

0x

*uf*Raději si ho nech vykouřit,to máš lepší.Jo a kolik ti je,že těnapadla taková věc?

raadek*
Delame to vsichni, ale nemluvime o tom. Kvuli nesikum jako si ty musela vzniknout Joga. R.

ooouuu
hodnocení

0x

Můžeš, dyť je jen tvuj, trumpeto!

alaska*
hodnocení

0x

Dobrá zpráva. Jde to. Jen asi na to jdeš špatně. Určitě to hned zkoušíš předklonem. Tudy cesta nevede. Musíš trénovat záklonem. Až to takhle budeš umět, uvidíš, že to v předklonu půjde taky. Ve středověku se pro trénink používalo zaplétání do takového kola.

hodnocení

0x

Anebo nejdříve zkus nějakému známému vykouřit, ať víš jak asi chutná;)

Náhodou by ti to u něj nezachutnalo, no a aby ses pak poblil na svém ocasu, to by byla škoda,né?*uspech*

dracek*
hodnocení

0x

pokud si nenecháš odoperovat žebra tak těžko *smich*

hulista
hodnocení

No od holky je to samozřejmě parádaa, ale chci to okusit sám, a nejsem buzna hoši ;) Tak jako si ho honíte, si ho chci já zkusit vykouřit... :)

moxa*

Nerada Tě zklamu, ale vypadá to, že to budeš muset vzdát *smich*

lucca*
hodnocení

0x

Ahoj, já jsem slyšela o tom, že to z mých kamošů zkoušel skoro každej, když na to v opilosti přišla řeč a nedokázal to žádnej.Zato si pořizují dost dobrý vibrační vagíny a čumí u toho na péčko, nemáš něco takovýho nebo nechceš si koupit spíše nějakou pomůcku nebo si najít kuřbychtivou přítelkyni?nebo kamarádku kterou bys na oplátku lízal a byla by to extáze pro oba.?

hulista
hodnocení

Přítelkyni mám, a není s tím problém ;) Vagínu nechci, nejsem buzna... rád si ho i vyhonim, ,,, ale ještě jednou souhrnemm... prostě to chci zkusit... ok? Nic jinýho v tom nehledejte ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]