Nejste přihlášen/a.
Zdravím, chci se Vás zeptat, jestli jsou nějaké vitamíny či léky na posílení imunity?
Celkem často bývám poslední dobou nemocný a začíná mě to už unavovat, pořád ležet doma. 2týdny před novým rokem jsem proležel, měl jsem chřipku a nosohltan. Nyní opět, ani ne po 2týdnech ležím opět týden s nějakou silnější chřipkou. Navíc teď doma jsme nemocní skoro všichni a vždy to od nich dostanu.
Co bych si mohl koupit za léky/vitamíny, abych byl odolnější vůči nemocem, nachlazení apod.? Děkuji.
Pokud jste pořád nemocný, Tak vás v první řadě něco štve a neumíte se s tím vypořádat - vlastní zkušenost. Nějak si to srovnejte v hlavě a mezitím bych doporučila třeba kapky z šišáku bajkalského nebo lichořeřišnice. Dobré je taky do všeho přidávat citron - do šťávy, čaje, nebo jen tak na lžičku během dne. Teď už mě nic nenapadá, ještě někdo poradí.
Možná vás něco štve. Můžete se taky stýkat se špatnými lidmi. Jste citlivý třeba. Ale je fakt, že teď ty chřipky řádí. Pokud máte slabší imunitu, tak to chytnete. Já mám teď střevní už týden a citron je to poslední, co si dám.
Zdravím,před třemi lety mě nasadila doktorka Ribomunil na imunitu (od listopadu do února jsem měla 4x antibiotika na horní cesty dýchací a nosohltan) beru to každý rok a od té doby jsem nemarodila,taky piju denně čaj s citronem,a v práci jsme ted dostali šumivé céčko se zinkem (když řádí ty chřipky) Takže za mně--K lékaři pro něco na imunitu,jinak vitamín C
Taky si na imunitu vařím hlívu ústřičnou,v lékárně ve formě tablet
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.