Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Amway - Tahání peněz z lidí?

Od: dbednarik* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den

O společnosti Amway sem už dříve slyšel a teď se našel kamarád který mě do toho chce zatáhnout prý mi se vším pomůže atd... Mají tam prý ty nej produkty ale musel bych chodit na semináře každý měsíc který stojí asi 800 atd... Ale výsledkem toho jsou prý obrovské peníze atd...

Samozřejmě se mi to od začátku nezdá jen jsem zvědavý na váš názor a na vaše zkušenosti. Nechci tu prosím někoho kdo mi to bude jen zase vychvalovat a nutit chci jen fakta.

Děkuji za každou odpověď

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

figurek*
hodnocení

2x

Váš kamarád potřebuje získat dealery, aby v hierarchii postoupil o příčku výš. Co prodáte, to proteče i přes něho. I peníze které utržíte, protečou i přes něho. A čím výše v hierarchii stojíte, tím více peněz vaším kanálem proteče.

Jakousi zvláštní logikou této firmy bude váš kamarád na pozici s pozoruhodným názvem : Sponzor. Váš kamarád bude váš sponzor, přestože vy budete sponzorovat jeho. Dobré, ne?

Abyste si opravdu vydělal, musíte sehnat dost lidí pod sebe, kteří budou sponzorovat vás.

Klasická pyramidová struktura. :)

hodnocení

2x
Je to MLM multi level marketing. Klasický letadlo. Nejvíc vydělá ten, kdo natahá do letadla pod sebe co nejvíc dealerů a má podíl z jejich prodejů. Na začátku devadesátých let to byl dobrý šolich. Nabízeli neznámé a účinné čističe do domácnosti které tenkrát na běžném trhu nebyly. Dealerům dokonce slibovali, že do roka a do dne bude Amway prodávat i auta na kterých všichni dealeři nadělají jmění. Dneska už lidí nejsou tak naivní aby dali 200 za zubní pastu nebo LOC. I když musím uznat že LOC je opravdu kvalitní čistič.

milka*
hodnocení

1x
Amway je kořen který se snaží dál se zapouštět a jeho kmenem tady u nás v Česku je Roman Hassman. Jinak znám hodně lidí co v tomhle se snaží "podnikat" už cca přes 10 let i déle ale stále vstávají na budík a žádná limuzína jak se traduje pro ně nejezdí naopak někteří se pro tohle i zadlužili jezdí na semináře každý měsíc v kvádru vystavují fota s úsměvy s palci nahoře a "hojným" občerstvením a do dalšího semináře zase šetří a škudlí aby mohli opět sehrát jejich kabaret.

hodnocení

0x
Jojo, MLM. Na toho kámoše se můžeš spolehnout :) Za měsíc budeš nahánět nalší naivky Ty...

hodnocení

0x
Amway je klasické MLM (rozhodně ale ne letadlo, jak tu psal Totak). Budeš muset prodávat jejich produkty lidem v tvém okolí, případně ukecávat další lidi, aby se pod tebe přidali a byli v tvém týmu (později by tak chodily provize z jejich prodejů i tobě).
I když teoreticky se na tom zbohatnout dá, prakticky je ta šance dneska malá. Může to pro vás být takový přivýdělek při práci. Troufám si říct, že tak každý 200. člověk, který vstoupí do Amway, se tím dokáže uživit.
Jinak Amway je rozhodně nejznámější MLM u nás (a i ve světě), ale myslím, že je spoustu jiných MLM, ve kterých je jednodušší si vydělat nějaké peníze. Prosadit se v současnosti s Anway je už skoro jak zázrak.

victor
hodnocení

0x

Chceš fakta?

Tady jsou: amway-fakta.cz/...

jark
hodnocení

0x

bacha na to je to klasicky letadlo. Jestli si pod sebe nesezenete lidi tak vy nikdy nevydelate

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]