Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
O společnosti Amway sem už dříve slyšel a teď se našel kamarád který mě do toho chce zatáhnout prý mi se vším pomůže atd... Mají tam prý ty nej produkty ale musel bych chodit na semináře každý měsíc který stojí asi 800 atd... Ale výsledkem toho jsou prý obrovské peníze atd...
Samozřejmě se mi to od začátku nezdá jen jsem zvědavý na váš názor a na vaše zkušenosti. Nechci tu prosím někoho kdo mi to bude jen zase vychvalovat a nutit chci jen fakta.
Děkuji za každou odpověď
Váš kamarád potřebuje získat dealery, aby v hierarchii postoupil o příčku výš. Co prodáte, to proteče i přes něho. I peníze které utržíte, protečou i přes něho. A čím výše v hierarchii stojíte, tím více peněz vaším kanálem proteče.
Jakousi zvláštní logikou této firmy bude váš kamarád na pozici s pozoruhodným názvem : Sponzor. Váš kamarád bude váš sponzor, přestože vy budete sponzorovat jeho. Dobré, ne?
Abyste si opravdu vydělal, musíte sehnat dost lidí pod sebe, kteří budou sponzorovat vás.
Klasická pyramidová struktura.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.