Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Písnička Nikdy nevíš co máš

Od: radek69 odpovědí: 5 změna:

Sháním písničku někdy z roku 1986-87, kterou nazpíval Tomáš Raab a jmenuje se "Nikdy nevíš co máš". Vyšla jen na malé SP desce a ani na youtube není. Nemáte ji někdo? Díky za případné info.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dan*
hodnocení

0x

Radku, po chvilce hledání na internetu soudím, že pokud je to takto stará a ještě k tomu česká písnička a ještě k tomu vyšla na jak vy říkáte "malé SP desce" tak jí na internetu vůbec nenaleznete.

radek69

Na webu není, to vím. Ale kdyby měl někdo tu desku, tak se dá nahrát třeba na mobil či diktafon a pak uložit...

Já už to tak s několika staršíma a méně známýma udělal.

Ale díky za snahu.

mnd®
hodnocení

0x

Ty slova písničky jsou mi nějak povědomá: ...Vyrostlo – jako z vody - a najednou je z něj – krásná kočka. Čekává - mě u hospody - a já si vždycky říkám - ať si počká.Kočka se musí přísně vést, nesmí se do mých věcí plést. ...

Nepřejmenoval to potom P. Janda?

radek69

Tak to vůbec netuším. Zkusím se po tom podívat.

Díky

zabza62
hodnocení

0x

Singl mám a převod do digitálu bych uvítal.

Na netu se objevují i písničky staré 50 let ... které jsem marně roky hledal.

Petr

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]