Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co dělat

Od: kb* odpovědí: 6 změna:

Jsem zamilovaní do kamaradky .Má mě rada jako bratra .Co mám dělat ,má nekdo stějnou zkušenost .Nechci ji stratit .

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

balzerka
hodnocení

1x

Měla jsem kdysi takového kamaráda ze sousedství. Plno věcí jsme spolu podnikali. Když jsem byla pryč, tak jsme si psali. A všechno skončilo, když se mi pokusil dát pusu. Já se lekla a utekla. Konec. Mně to kamarádství bavilo, ale jinak jsem měla svoji tajnou lásku ve škole.

iz*
hodnocení

0x

Nemůžeš dělat nic.

Nebo si umíš představit, že by tě dívka, kterou vnímáš "jenom" jako kamarádku dokázala přimět, aby ses do ní zamiloval? Nedokážeš, že? A stejné je to u té dívky.

figurek*
hodnocení

0x

Považuje tě za velmi dobrého kamaráda, ale sex s tebou nechce. No a když nechce, tak prostě nechce. S tím nic nenaděláš.

Když budeš dotírat, dosáhneš jedině toho, že mezi vás postavíš zeď. Tvoje láska tě přestane považovat za velmi dobrého kamaráda, začne si držet odstup a ty ji ztratíš úplně.

kb*
hodnocení

0x
Asi jsem to tam nenapsal. Pracujem spolu na jednoum pracovišti.
iz*

To je jedno, pořád platí předchozí odpovědi. Navíc nemůžete ztratit, co jste neměl (co nemáte). Nechcete-li přijít o dobrou kamarádku, radši nic nezkoušejte.

A pokud Vám vadí se s ní denně vídat na pracovišti, pak jedině změnit zaměstnání (jít pracovat jinam).

hodnocení

0x

Řekněte jí na rovinu o svých citech. Největší problém je v komunikaci - lidi si nic neřeknou a pak se trápí, protože neví, jak na tom jsou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]