Měla jsem kdysi takového kamaráda ze sousedství. Plno věcí jsme spolu podnikali. Když jsem byla pryč, tak jsme si psali. A všechno skončilo, když se mi pokusil dát pusu. Já se lekla a utekla. Konec. Mně to kamarádství bavilo, ale jinak jsem měla svoji tajnou lásku ve škole.
Nebo si umíš představit, že by tě dívka, kterou vnímáš "jenom" jako kamarádku dokázala přimět, aby ses do ní zamiloval? Nedokážeš, že? A stejné je to u té dívky.
Považuje tě za velmi dobrého kamaráda, ale sex s tebou nechce. No a když nechce, tak prostě nechce. S tím nic nenaděláš.
Když budeš dotírat, dosáhneš jedině toho, že mezi vás postavíš zeď. Tvoje láska tě přestane považovat za velmi dobrého kamaráda, začne si držet odstup a ty ji ztratíš úplně.
Asi jsem to tam nenapsal. Pracujem spolu na jednoum pracovišti.
iz*
To je jedno, pořád platí předchozí odpovědi. Navíc nemůžete ztratit, co jste neměl (co nemáte). Nechcete-li přijít o dobrou kamarádku, radši nic nezkoušejte.
A pokud Vám vadí se s ní denně vídat na pracovišti, pak jedině změnit zaměstnání (jít pracovat jinam).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.