Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neoprávněné užití jména v mejlu

Od: junkers* odpovědí: 5 změna:

Jakého tr. činu se dopustil zaměstnanec, který svému nadřízenému poslal žádost, ve které uvedl mé jméno s tím, že jeho požadavek (jednalo se o změnu pracovní doby) podporuji, což není pravda a dotyčný ani nemá žádný doklad mého souhlasu.

doplněno 09.01.17 16:01:

Tak dík za odpovědi. Je to jako s tím "Frantou a Lojzou", jenže "Lojza" neoprávněně jedná za "Frantu". Pevně dohodnuto nebylo nic, a dotyčný už posílá mejly a rozjíždí akce. Navíc mě strašně nasr..al. *bum*

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

já si myslím, že se žádného tr. činu nedopustil. dokonce bych to nekvalifikoval ani jako přestupek... to si asi zvládnete vyřešit ve firmě.

hodnocení

2x

Žádného. Hypoteticky by se mohlo jednat o pomluvu, ale skutková podstata je natolik slabá, že by to opravdu nevydalo ani na přestupek. Diskuse se šéfem o pracovní době není nic proti ničemu a pochybuju, že by vás mohla jakkoliv poškodit.

Taky jsem zažil, že Franta s Lojzou mezi čtyřma očima souhlasil, ale když se to dostalo k šéfovi, tak Frantovi spadlo srdce do gatí a začal tvrdit, že on nic, on muzikant a Lojza že si všecko vymyslel. I takoví bývají kolegové.

jofa*

Tak to je Lojza pěkný trouba, který si to nedokáže sám věci zařídit ( pokud se problém osobně netýkal i Franty) a pro sílu svých argumentů se odvolává na Frantu Co je mezi čtyřma očima se nevyprdolí dalšímu a ještě k tomu šéfovi. Takový kamarád stojí za starou belu. To se prostě nedělá i kdyby měl Franta stokrát pravdu.

Máte pravdu, kamarád který v soukromí kývne ale před šéfem se podělá (a ještě vyhrožuje soudem ) stojí opravdu za starou belu.

iz*
hodnocení

2x

Souhlasím s předchozími odpověďmi. Navíc mne napadá: Bylo to opravdu neoprávněné. Nemohl se zaměstnanec z něčoho v rozhovoru s Vámi domnívat, že jeho žádost podpoříte (nemohl si něco mylně vysvětlit)?

doplněno 08.01.17 19:13:

Oprava:

Bylo to opravdu neoprávněné?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]