Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Líbí se mi jeden kluk jenže

Od: faiy odpovědí: 6 změna:
Ahoj, líbí se mi jeden kluk jenomže on je mladší než já, a myslím že to vždy musí být opačné, mě je 18 a jemu 17.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jarina
08.01.17 09:31
hodnocení

1x

Ne.

hodnocení

1x

Věk bych neřešila. Zbytečná starost.

ridler
hodnocení

0x

Ahoj, toto bych vůbec neřešil, znám hoodně moc párů, kde je starší žena, než muž a klape jim to. Věk je jen číslo a o ten v lásce přeci nejde. Pokud se líbíte i vy jemu, tak co vám brání? Věk bych určitě neřešil.!

hodnocení

0x

Mám manžela o rok mladšího, vydrželi jsme spolu 44 roků, také dcera má manžela o jeden rok mladšího, mají tři děti a ted dostavěli baráček.

janm*
hodnocení

0x

Zdravím

Rozdíl jeden rok, je naprosto nepodstatný, je to velmi malý rozdíl prakticky nic neznamená a znamenat nebude, takže má-li tu náklonnost k Vám i on, směle do toho. Dokonce ani rozdíl 3 let není žádný problém. A znám ve svém okolí i dva páry kde jsou partneři od sebe daleko více, a přesto jim to nevadí v soužití. Jeden pár on 30 ona 42 jsou spolu již léta, druhý pár je již v důchodovém věku, ona je o deset let starší než on, byli spolu celý život, vychovali úspěšně dvě děti a i nyní s tím nemají žádné problémy...

hodnocení

0x

"Musí"? To je snad někde psáno? Ach jo. Proč se necháváte svazovat neexistujícími, vymyšlenými pravidly?

Znám nejeden pár, v němž je muž mladší, a funguje jim to.

To, na co narážíte, je jen obecné doporučení z toho důvodu, že dívka bývá z hlediska mentálního vývinu o něco "vyzrálejší" než stejně starý chlapec. Ale jednak to neplatí stoprocentně a jednak si můžete rozumět i navzdory rozdílné "vyzrálosti".

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]