Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zápal plic - jaké jsou příznaky?

Od: makaki odpovědí: 3 změna:

Ahoj, jaké jsou příznaky zápalu plic? Je bolest na hrudi bodavá nebo spíše tlak?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ria*
hodnocení

0x

Kašel, teplota - já jí nikdy neměla - ale hlavně takové nepříjemné pálení- horko na plicích... To bodání zejména při kašli..

hodnocení

0x

Já jsem, pod dozorem lékaře, úspěšně přechodila zápal plic a ještě mi říkal, že něco taky musím vydržet! Ale příznaky byly jako u velkého kašle, horečky už léta nemívám, ale byla jsem zchvácená, špatně se mi dýchalo, kašlala jsem už vkleče, s hlavou na zemi, myslela jsem, že mně to roztrhá, až jsem dávila. Pak půl roku jsem nemohla pořádně dýchat a děsila jsem se, že to už nikdy lepší nebude. Pak se to začalo lepšit, zůstaly stíny na plících, ale až na astma je mi dobře.

hodnocení

0x

Bodání při plném nádechu a plném výdechu - zánět pohrudnice.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]