Nejste přihlášen/a.
Ahoj všem znalcům hudby. Už asi deset let pátrám po tom, kdo zpívá tyhle dvě písničky v originále (zahraničním). Nemůžete mi prosím někdo pomoct? Díky moc předem, jde o konec 80. let!
(refrén od 0:45)
(refrén od 0:32)
Dobrý den, z jakého zdroje čerpáte informaci nebo proč si myslíte,, že jde o zahraníční písničky? Vyloučil bych celosvětové disco-megahity a spíše to odhaduji na vlastní tvorbu (patrně) amatérské skupiny (z Plzeňska=?). Řekl bych, že je to disco II. kategorie a ještě horší, než provozoval svého času tandem Janeček-David. A pokud by to mělo být skutečně zahraniční, tak to tipuji na nějaké disco rakouské, německé nebo maďarské či polské (nic celosvětově známého). Zdravím!
martincakl - no, já jsem nechtěl být, ve svém hodnocení písniček, zas tak moc kritický. A ještě bych dodal, že amatérská skupina by zřejmě převzala cizí písničku i s originálním textem. Profesionální skupina si k té "kradence" vytvoří text český. Myslím, že tato skupina nebyla nikdy celostátně známá a tudíž je asi spíše amatérská (nebo jen regionální).
ben: to není disco ani II. kategorie to bych si dovolil oponovat
Tohle mi pouštět 5 minut při výslechu na PČR, tak se přiznám i k tomu, co jsem neudělal
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.