Nejste přihlášen/a.
DObry den , prosim o radu...bydlime v neskolaudovanem byte.Drive tu byla restaurace a majitel s toho udelal dva byty.Drive by my to bylo tak nejak jedno ale pan majitel zacal delat na schavaly a tak by jsme mu take rada zatopila tak jak on to umi, myslite ze postaci napsat na čoi a nahlasit mu ze tady pronajima byty ktere neprosly kolaudaci?
Aleno, když jste neměla střechu nad hlavou i vaše matka, tak vám (jak píšete) nic nevadilo. O všem jste věděla, že byt nemá kolaudaci, že jsou jedny hodiny pro dva byty atd. A teď potřebujete někomu zatopit? Já být majitelem, tak zatopím zítra vám. Nechám vás zítra násilím vystěhovat i bez výpovědní lhůty a pak se semou suďte. Je mi z vás na blití.
Miluji lidi, kteří pro získání vlastního bydlení nehnou ani prstem a jedinné co umí, je udávat.
V nezkolaudovaném bytě se nesmí bydlet, takže bráno do důsledků, byste museli jít pryč, ne? Já bych se na to vykašlala a začala shánět něco jiného.
taky ze hledame jiny byt jelikoz tady je i problem s hodinama na dva byty jsou tu jedny hodiny na el,ply,a vodu..vedle me bydlela mamka tak vzdycky prisel a zpocital nam energie a i tak se nas pokousel okradat a pridaval ,jeden duvod proc jit odtud.. jen me zajima kdyz odtud pijdu pryc zda mu tim nekde lze zatopit
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.