Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
před zhruba měsícem jsem poznal jednu holku. Je to dcera našeho trenéra (hraju fotbal). Je jí 17, mě 18. Oba bydlíme ve stejném městě. Za ten měsíc jsme se dost poznali, byli jsme spolu v kině, parkrát venku a tak. Všechno s ní bylo hrozně krásný, takhle hezky mi ještě nebylo s žádnou holkou a ona říkala, že to cítí stějně. Minulé pondělí mi nabídla, jestli nechci přijít k ní, že bychom koukli na nějakej filmek. Nu, připadalo mi to jako skvělý nápad, tak sem na to kývl. Jenže to byl asi problém. Tam se totiž něco stalo, nic vážného, jen jsme se líbali a mazlili. Od té doby se chová úplně jinak, nevím jak to popsat. Včera mi napsala, že přemýšlela a že na nic nechce spěchat. Přitom já na ni nespěchal nikdy. V kině se ke mně přitulila první ona, venku mi dala první pusu taky ona a v bytě mě začala líbat taky ona. Chtěla mi tim říct, že budeme jen kamarádi? Nebo co to může znamenat a co mám dělat? Já tomu fakt nerozumim, ale vim jistě, že bych jí chtěl a moc. Mě takhle krásně ještě nikdy s holkou nebylo, udělal bych cokoliv, aby to zas bylo tak hezký jako před tim. Já se kvůli tomu poslední dny hrozně trápím. Poraďte, moc prosím, jsem fakt zoufalej.
Děkuju všem moc za rady a mějte se hezky.
Zdravím. Vypadá to, že z její strany nepřeskočila jiskra. To líbání a mazlení pro ni asi nebyl tak silný zážitek jako pro Vás. Tak na ni s ničím nespěchejte a respektujte ji. Zda má o Vás zájem poznáte tak, že ji někam pozvete a ona pozvání přijme. Když nepřijme, nebo se bude třeba vymlouvat, pak o Vás nestojí a chce jen to kamarádství. Anebo se ji zeptejte přímo, zda Vás bere jen jako kamaráda. Snad umí být k Vám upřímná a budete vědět na čem jste. My ji neznáme, třeba se jí líbíte a chce se s Vámi více poznat, než se mezi vámi odehrají další intimnosti které by vedly třeba až k sexu. Některá děvčata se ho obávají a pokud se znáte měsíc, pak vážně není kam spěchat. Ale to je jen můj názor který jsem si udělala z Vašeho psaní. Komunikujte s ní a nebojte se zeptat se přímo jí.
Jo, to jsem taky zažila - prostě ona to s tebou jen tak zkusila, ale nějak tam z její strany nezafungovala ta chemie. Budeš to muset překousnout a poohlédnout se jinde.
Zatím se na sex ještě necítí, asi proto couvla. Nic jí nevyčítej. Sama má možná pocit, že pozváním domů to trochu uspěchala. Taky možná cítí, že Tě má moc jistého. Co navrhla, tos udělal. Teď počkej, aby ses nevnucoval. Buď dál milej,pohodovej, samej humor, ale měj i svůj čas, kdy se s ní nemůžeš vidět kvůli svým aktivitám. Když budeš příliš oddanej, tak nebude mět po čem toužit. To lásku oslabuje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.