Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Změna pracovního života

Od: jiriziegler odpovědí: 2 změna:

Dobrý den. Nastává u mě okamžik naprosté radikální změny pracovního života. 10 let jsem podnikal, hned po vystudování obchodní akademie, v současné době nemám možnost svoji praxi z podnikání nikde výrazně uplatnit, takže budu začínat vyloženě od nuly. Rád bych od Vás dostal tip, na pozice, odvětví, v kterém bych se mohl rychle vyprofilovat, pracovně růst a postupovat kupředu, odvětví, které má a bude mít do budoucna perspektivu. Jsem člověk, který se rád učí novým věcem, jsem přizpůsobivý a nedělá mi problém dělat jak hlavou tak rukama. Počítám s tím, že si budu muset případně udělat i nějaké kurzy, rekvalifikace, atp...Budu rád za každý tip...Děkuji. Jirka Z.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Dobrý den.

Měl byste alespon naznačit trochu co umíte nebo neumíte.

To Vám tu pak mužou radit...Lékaře nebo popeláře.

Jinač odvětví co má budoucnost je jendoznačně IT,Internet,počítače.

Ale myslím že ani šikovný řemeslník kterých je stále méně a méně v budoucnu hlady taky neumře.

Ale jak bylo psáno pokud trochu nenapíšete co umíte radí se těžko.

jiriziegler
hodnocení

Mám přehled v oblasti financí, jsem velmi dobrý řidič (živil jsem se tím dlouhá léta), umím pracovat s PC, mám státní zkoušky z kancelářského psaní, ze zpracování textu...Anglicky se dá se říci domluvím, i když bych to potřeboval oprášit...Nevadí mi ale pracovat rukama, rád bych se přiučil novým věcem, v oboru, který bude perspektivní a který má nedostatek pracovníků...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]