Nejste přihlášen/a.
Nikdy jsem nemel vetsi problem s akne ani v puberte. Ted je mi 30 a na cele mi to z niceho nic zacalo porad vyskakovat. Bojuju s tim asi 2 mesice. Ze zacatku jsem si to vzdy na noc natrel masti imazol a vse bylo rychle pryc ale to prestalo zabirat v lekarne mi na to dala magistra Aknecolor light ale to mam pocit taky nefunguje.
Jeste jedna vec: co me trapi je ze ikdyz se bolak vyleci tak po nem zustane cerveny flek.
Napadlo me ze je to treba nejaky nedostatek vitaminu tak uz cca ty dva mesice jim multi-vitamin Centrum ale to taky nepomohlo.
Nejaka rada jak stim zatocit?
Já doporučuji Bepanthen Plus-hojivý k desinfekci a hojení drobných poranění.Doma nesmí chybět i při poranění a mírném spálení hned pomůže,vyzkoušejte Ladislav- slevolekarna.cz/...
Bepanthen na uhry je dobrý vtip Ale ano, doma by neměl chybět, pže na popáleniny je supr. Co ale s těmi uhry? Váš problém začal před dvěma měsíci. Co jste za tu dobu změnil? Co děláte jinak? Nějaká změna v jídelníčku - začal jste jíst něco nového? Něco jste jíst přestal? Sportujete - začal jste, nebo skončil? Co stres? Zkuste zapřemýšlet, co jste za poslední dva měsíce změnil. Musíte najít příčinu. Mastičky nechte na panty na dveře.
To jsem chtel ale je to vsude berou jen na objednani a to si kvuli praci nemuzu domluvit... nemam pevnou pracovni mam volno jen narazove a nikdo me z hodiny na hodinu nevezme takze bych to chtel resit na doporuceni lidi co na to.
Navic je to par let zpet co mi to taky vyskocilo a kozni doktorka mi dala jen nejakou vodu na predpis co vubec nezabrala nastesti zachvilku bylo leto a slunce mi plet perfektne dalo dohromady ale kdyz se podivam ven tak na leto si asi jeste dlouho pockam takze snad prijdu na neco lepsiho...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.