Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Akne ve 30 na čele

Od: goog odpovědí: 7 změna:

Nikdy jsem nemel vetsi problem s akne ani v puberte. Ted je mi 30 a na cele mi to z niceho nic zacalo porad vyskakovat. Bojuju s tim asi 2 mesice. Ze zacatku jsem si to vzdy na noc natrel masti imazol a vse bylo rychle pryc ale to prestalo zabirat v lekarne mi na to dala magistra Aknecolor light ale to mam pocit taky nefunguje.

Jeste jedna vec: co me trapi je ze ikdyz se bolak vyleci tak po nem zustane cerveny flek.

Napadlo me ze je to treba nejaky nedostatek vitaminu tak uz cca ty dva mesice jim multi-vitamin Centrum ale to taky nepomohlo.

Nejaka rada jak stim zatocit?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Já doporučuji Bepanthen Plus-hojivý k desinfekci a hojení drobných poranění.Doma nesmí chybět i při poranění a mírném spálení hned pomůže,vyzkoušejte Ladislav- slevolekarna.cz/...

goog
hodnocení

Hned zitra letim poridit do lekarny DIKY

Bepanthen na uhry je dobrý vtip :) Ale ano, doma by neměl chybět, pže na popáleniny je supr. Co ale s těmi uhry? Váš problém začal před dvěma měsíci. Co jste za tu dobu změnil? Co děláte jinak? Nějaká změna v jídelníčku - začal jste jíst něco nového? Něco jste jíst přestal? Sportujete - začal jste, nebo skončil? Co stres? Zkuste zapřemýšlet, co jste za poslední dva měsíce změnil. Musíte najít příčinu. Mastičky nechte na panty na dveře.

goog
hodnocení

On ten Bepanthen je spis mysleny na jizvy uz po zhojenem akne nez na zacinajici. Nevim o nicem co by se okolo me zasadne zmenilo v dobe kdy jsem stimto zacal mit problemy. Je fakt ze moje strava neni spravna a rad bych stim neco udelal ale mam hodne fyzicky namahavou praci a tak nemuzu jist salat caesar ale poradny kus masa s knedlikem. Navic pritelkyne furt vari nezdrave jidla ale clovek se neovladne kdyz je to tak dobre...To uz tak mam ale dlouho ne jen za poslednich par mesicu.

eulalie*
hodnocení

1x

Dobrý den Navštivte kožního lékaře. Multivitamíny vám na to nemohou.

goog
hodnocení

To jsem chtel ale je to vsude berou jen na objednani a to si kvuli praci nemuzu domluvit... nemam pevnou pracovni mam volno jen narazove a nikdo me z hodiny na hodinu nevezme takze bych to chtel resit na doporuceni lidi co na to.

Navic je to par let zpet co mi to taky vyskocilo a kozni doktorka mi dala jen nejakou vodu na predpis co vubec nezabrala nastesti zachvilku bylo leto a slunce mi plet perfektne dalo dohromady ale kdyz se podivam ven tak na leto si asi jeste dlouho pockam takze snad prijdu na neco lepsiho...

zname
hodnocení

0x

chytlo me to v podobnem veku v australii...zkousel jsem vsechno vcetne hemp seed oil, pomohl mi az australsky tea tree oil v kombinaci s jednim mistnim kremem, ktery stale jeste mam, plus jsem doplnoval zinek ve forme tobolek

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]