Nejste přihlášen/a.
Mám zcela šedivé vlasy. Roky si je barvím. Asi před šesti roky jsem se po obarvení osypalala. Pupínky jsem měla na celé hlavě, za ušima, na krku. Jako kdyby mi byla pokožka na hlavě malá. - Příšerné. Tak pořád trpím. Mnohokrát jsem změnila značku barvy, začala se barvit hennou, ale barva mi nechytala i když jsem ji tam měla několik hodin. Jsem z toho nešťastná. Teď používám barvu bez amoniaku, je to podstatně lepší, ale stejně ty pupínky se vyskytnou a ještě tři dny po obarvení se drbu, mám hlavu plnou stroupků, je to nepříjemné. Mám někdo tyto problémy? Jak je řešíte?
Pokud máte zcela šedivé vlasy,henna je na to slabá,maximálně budete do zrzava.Zřejmě to bude značkou barvy.Žádné alergie nemám na barvu Palette intensive color creme-zkuste,teď jsou různé barvy, nemám dobré zkušenosti s italskými barvami.Pupínky mohou být zanícené vlasové cibulky,svědění můžou být kvasinky.Dnes se po barvě zapomíná kyselá lázeň. Tak zvaná neutralizace.Stačí lžička octa do půl litru vody a opláchout po umytí barvy. Uzavře se nejenom vlas,ale i pory pokožky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.