Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, řekl jsem si v zaměstnání o zvýšení mzdy a dopadlo to. přidali mi. Je vhodné za to poděkovat šéfovi? Jak? Předpokládám že asi ano. Ale nikdy jsem v takové situaci nebyl a jsem tak trochu bezradný.
Přesně tak a bod. Předpokládám, že požadavek na zvýšení mzdy jste argumentoval dosaženými úspěchy, mimořádným pracovním nasazením a řádným plněním zadaných a požadovaných úkolů, zodpovědností za svou práci apod. tak přesně to mu ukažte, že se ve Vás nezklamal a neudělal omyl, že tu mzdu nepřidal někomu jinému ale právě Vám. Jinak blahopřeju, málo kdo má kulky k tomu si o peníze navíc říct a z těch mála lidí to jen opět málo lidem vyjde.
Určitě - já si tedy o zvyšování nemusím říkat, ale vždy, když přidá, nebo jsou mimořádné prémie tak prostě považuji za slušnost za to poděkovat. Prostě tím dávám najevo, že si toho kroku cením a že mě potěšil. Prosté...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.