Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Už k ní nic necítím ale chce mě

Od: anonymak* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, asi před půl rokem se mi začala líbit jedna holka, snažil jsem se jí balit několik měsíců ale ona mi dávala jen rány, furt mi vyprávěla o ostatních klucích, jak se jí líbí atd... rande mi odmítnula a po 3 měsíců cca napsání 10 000 zpráv a několik hodin mluvení jsem zjistil že vlastně není moc pro mě, není si sebevědomá, chová se spíš jako děvka atd. a přestal jsem k ní něco cítit, tak jsem se tehdy rozhodl že to už jí nebudu balit a budeme dobří kamarádi. To se stalo a teď mi napsala, že jí vlastně to povídání strašně chybí a že mě celou dobu milovala ale nikdy to nedokázala přiznat a že by ráda semnou chodila. Co by jste udělali vy? Odmítnuli? Dali ji šanci? Poslali ji někam? Omluvili by jste se za to že jste ji už moc nepsal atd.?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Zdravím. Přiznejte se jí, že jste chorobný lhář a ona Vás přestane rázem chtít. A budete mít klid. Pak na sobě začněte pracovat, nevymýšlejte si a nelžete. Nikdo by Vám za chvíli nevěřil ani zde, že své dotazy myslíte vážně...

poradte.cz/...

iz*
hodnocení

1x

Dejte na Kapčinu radu, o povídání s notorickým lhářem dívka nebude stát a budete od ní mít pokoj...

hodnocení

1x

Původně jsem si přečetla Tvou otázku a litovala Tě. Ta dívka si s Tebou hraje, jako kočka s myší. Odmítá rande, chová se jako děvka, dává Ti rány...a pak leze ke křížku. Myslela jsem si, že Ti poradím, abys ji nechal plavat, odmítl ji, jak píšeš, poslal ji někam.

Pak jsem ale našla Tvou druhou otázku, o tom, že jsi chorobný lhář. Takže už ti nevěřím ani slovo. Jsi pěkný kosák a kdoví, zda je to s tou dívkou tak, jak píšeš.

Neznám Tvoje rodiče, ale asi něco zanedbali ve výchově, nevedli tě správně. Naši razili heslo: Nelhat a nekrást! Vzpomínám si, že jsem zalhala v dětství 2 x. Pokaždé se to provalilo a následoval pořádný nářez. Páskem. A to je to, co Ti chybí. Dneska se to už asi nedohoní, stromek se coby mladý, neohýbal.

Proto nemá cenu ztrácet čas s radami pro Tebe. Kdoví, co si zase vymyslíš. S tou dívkou je to taky určitě jinak. Kdoví, zda vůbec existuje. Třeba jsi jen zase chtěl být zajímavý. *zed*Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]