Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Myslíte, že mě bude chtít?

Od: tenlaskyplnej odpovědí: 8 změna:

Zdravím, takto jsem ještě nikdy nepsal, ale chci se zeptat na Váš názor. Včera jsem se po dlouhé době odhodlal napsat mé o rok starší lásce. Párkrát jsme se bavili před tím, ale o nic nešlo. Když jsem jí napsal, ještě k tomu na popud kamaráda, tak jsem absolutně strnul, hledal jsem v tom strašné souvislosti, i když vlastně o nic nejde... Ale najednou, ona sama se mě na jednu otázku zeptala a vycítil jsem, že ona o mě ví, že se mně líbí, a tak tu konverzaci nechtěla nechat obyčejnou (moje domněnka). Chvíli jsme si psali, potom mi napsala, že už musí jít spát (bylo už pozdě) a že se těší, až jí zase napíšu. Chci se zeptat na Váš názor, co si o tom myslíte a tak. Mám u té holky nějakou šanci či mně tohle napsala jen z "lítosti" vůči mě :D Opravdu mě tohle napadá... Co si o tom myslíte, hlavně o tom, že se těší. Je mi 15. :)

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ano
hodnocení

1x

Pozvi ji ven, ale hlavně to nesděluj kamarádům !

hodnocení

0x

Zdravím. Pozvěte ji na procházku a komunikujte spolu z očí do očí. Napsat se dá cokoliv a může to vyznít třeba úplně jinak, než jak to ten dotyčný myslel. Pokud má o Vás zájem, bude se těšit i na procházku s Vámi, nejen na ta písmenka...

ckvx
hodnocení

0x
U pubertacky těžko říct. Prostě jí znovu napiš a uvidíš.

tenlaskyplnej
hodnocení

Já vím, je to pouze chat... Já se raději s holkama bavím v realitě a s tím ani nemám problém, spíš jde o to, že do tého jsem bezhlavě zamilován :D*srdce*

iz*
hodnocení

0x

Myslím, že žádná dívka nebude stát o kluka, který o ní vykládá "kdekomu", místo aby s ní jednal na rovinu. A nebude podle mne stát ani o kluka, který jí nedokáže napsat (nebo ještě lépe ji oslovit osobně) bez popudu kamaráda...

Vážně si myslíte, že holky v 16 letech takto přemýšlejí?
iz*

Vážně šestnáctileté dívky tolik podceňujete? (Ani čtrnáctileté dívky nestojí o kluky, které "někdo musí postrčit"...)

hodnocení

0x
Tím, že ti napsala, že se těší, až jí zase napíšeš, ti dala jasně najevo, že chce, abys jí zase napsal (pokud to tedy není nějaká nanynka, která si takto udržuje své ctitelé a dělá jí dobře, když jí uhání hafo chlapců, což v jejím věku by to nebylo úplně neobvyklé). Takže příště ji zkus pozvat ven.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]