Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chci se zeptat jestli se někdo z Vás setkal stím že dítě ve věku 16 let, nesmí samotný z bytu nesmí jít ven pouze do školy a ihned zpět, jinak nikam jinam, protože mu to rodiče nedovolí? Děkuji
Už nepamatuji, ale moje máti nám občas dávala "zaracha". Ale určitě to nebylo spravedlivé. :D Už nepamatuji, do jakého věku to praktikovala, ale myslím, že dřív to byl běžný trest. Ano a mohly (dvě sestry) jsme pouze do školy, jinak doma třeba i na zahrádce. Občas jsme samozřejmě unikly a když se to zjistilo, tak byl mazec. Ale táta občas povolil
a vyjednal příměří a trest se smazal a nebo zkrátil. Myslím, že maximálně to bylo týdenní domácí vězení a to se dalo vydržet. V té době bylo těžké vymýšlet účinné tresty - počítače, mobily, zkraje i televize nebyla - ještě tak zákaz kina - to bylo hodně nemilé. Ale nemyslím si, že jsem z toho měla nějakou újmu do dospělosti, spíš pěkný vztek při vyhlášení zaracha. Já sama jsem toto nepraktikovala, já jsem moji dcerušku spíš rozmazlovala. Ale také to na ní nemělo špatný vliv. Jenom když ji někdy spíš ze srandy říkám, že by zasloužila facáka, tak mi s úsměvem odpoví, že to jsem měla dělat v mládí - teď že už jsem to prošvihla.
je to smutné ale děje se to dost často ,já osobně to nezažil a ani nikomu jinému bych to nepřál ,tomaspazd týká se to tebe nebo někoho jiného? ,pokud chceš radu tak zkus zavolat linku důvěry (doufám že se to tak ještě jmenuje ) možná ti poradí co a jak
jen doplním Zápolí 1250/21
141 00 Praha 4 - Michle
e-mail: dkc@ditekrize.cz
Kontakt pro zájemce o služby centra a pro klienty centra:
tel./fax:241 480 511
mobil:777 664 672
e-mail: ambulance@ditekrize.cz
Návštěvu je lépe dohodnout předem telefonicky nebo e-mailem, ale není to podmínkou.
Provozní doba:
Pondělí 8:00 - 16:00
Úterý 8:00 - 18:00
Středa 8:00 - 16:00
Čtvrtek 8:00 - 18:00
Pátek 8:00 - 14:00
NON-STOP telefon Linky důvěry:241 484 149
E-mail internetové linky důvěry: problem@ditekrize.cz
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.