Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vklad peněz na cizí účet

Od: mcgyver® odpovědí: 5 změna:

pokud složím peníze na CIZÍ účet musím uvést číslo účtu, variabilní symbol, zprávu pro příjemce i jméno osoby na jejíž účet chci peníze poslat( majitele účtu)

nebo stačí číslo účtu, variabilní symbol, zprávu pro příjemce a majitele účtu na který chci peníze poslat uvádět nemusím?

doplněno 03.01.17 19:26:

Název účtu na který chci peníze poslat uvádět nemusím?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ohneta*
hodnocení

0x

Stačí jen znát číslo účtu, na který peníze vkládáte. VS slouží pro identifikaci platby, stejně jako zpráva pro příjemce. K samotnému vkladu však tyto údaje nejsou třeba

doplněno 03.01.17 19:29:

Vy přece název účtu neznáte, tak ho ani logicky nemůžete vyplnit

doplněno 03.01.17 21:29:

Tak to je vše ok

hodnocení

Název účtu právě znám(zapoměl jsem ho napsat), uvedl jsem číslo účtu, variabilní symbol a zpràvu pro příjemce.

Pak není problém.

hodnocení

0x

Řekl bych, že stačí číslo účtu a banky. Ostatní údaje slouží příjemci pro identifikaci platby (i Vám pro jednodušší doložení, že jste jejím plátcem).

hodnocení

0x

Běžně když jsem "aukroval" tak jsem zadával ČÚ,VS=číslo aukce a pro ještě lepší orientaci zpr.pro příjemce (pro rychlejší dohledání platby=rychlejší odeslání zboží,dnes již přes PayU)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]