Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Uni-Credit Bank-Názor

Od: langosacek odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

Rozhodl jsem se založit studentský učet, nejbližší pobočka v mém městě je uni-credit bank, proto se chci zeptat na váš názor na tuto banku. Přemýšlel jsem o fio bance ale je ve vedlejším městě, tudíž je to pro mě velmi nepraktické. Dále je v mém městě ještě česká spořitelna,Komerční banka, čsob ale uni credit bank mi přišla nejpřijatelnější.
Předem děkuji za odpověd.
Přeji příjemný zbytek dne,

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mytrix*
hodnocení

0x

Ačkoliv doporučuji většinou jiné banky, tak v tomto případě je to dobrá volba. Jako student máte vše zdarma bez podmínek a hlavně je tam výběr zdarma ze všech bankomatů včetně cizích bank.

doplněno 03.01.17 19:30:

Bezkontaktní karty mají. Měnily je na jaře 2016. Dokonce předčasně ukončovali platnost těch stávajících.

doplněno 03.01.17 19:31:

měnili :)

ohneta*
hodnocení

0x

Unicredit mám též jako hlavní účet a jediné co bych ji jen vytkl je, že zatím nemají bezkontaktní karty.

doplněno 03.01.17 21:28:

No ale na mě se ještě nedostalo, bylo mě řečeno, že je budou měnit postupně. Nicméně noví klienti je již dostanou hned

hodnocení

0x

Máme a jsme s ní po zkušenostech od Spořitelny,přes KB a GE Money (dnes se jmenuje monetta?)velmi spokojeni,s běžným účtem.

suchy*
hodnocení

0x

jen bych se nevázal na to,že je pobočka v mém městě.V podstatě kompletně jde u většiny bank účet obsluhovat online.

sisi*
hodnocení

0x

zkuste EquaBank, založíte v pohodě po netu, u běžného účtu není vůbec žádná podmínka, vše zadarmo. Stejně jako výběry z jakéhokoli bankomatu a v cizině stojí výběr z bankomatu 9,-. Pokud chcete vložit hotovost, opět zdarma přes Českou poštu. doporučuji

jenniffer
hodnocení

0x

Uni Credit Bank je velmi slušná banka.

Vyměnila jsem Č. spořitelnu právě za UCB, mám veškeré výběry z bankomatu zdarma a vedení účtu také.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]