Nejste přihlášen/a.
Tal jsem si ji dnes pustila s tím, že ji uvidím podruhé a zjistila jsem, že jsem tento film nikdy neviděla. Určitě existuje nějaký s podobným dějem, který se ale odehrává celý u prostých lidí někde na venkově, netušíte, který by to mohl být? Děkuji.
Pořád si lámu hlavu, ani jden z vyjmenovaných filmů to není, nejsem si jistá, zda šlo o schovanku, či domácí dceru, ale dost se to odehrávalo i v lese a určitě tam šlo o pytláky
Dobrý den, Pytlákova schovanka je považována za první českou crazy komedii a její děj je tedy unikátní. Ovšem, jak říká i pan Nový v barevném závěru filmu, tak "nastavují zrcadlo" pokleslé červené knihovně. Takže, buď jste viděla nějaký "červenoknihovní" film nebo jste viděla např. film Prstýnek či Děvše za výkladem Zdravím!
Ve filmech Pytlákova schovanka a Prstýnek zase hraje pan Korbelář pytláka. No, a Děvče za výkladem je ukázka tragedie, která dobře dopadne a chudé (zneužité a ponížené) děvče se krásného života dočká.
Starý film s podobným dějem natočen nebyl. Pytlákova schovanka byla natočena jako parodie na dobové melodramatické kýče (pokračování základních informací o filmu zde ).
Můj tatínek byl nadšený filmový fanoušek a od studentských let promítal v místním kině. Vyprávěl, že u tohoto filmu diváci nepochopili, že se jedná o parodii. Přes všechny nesmyslné zápletky a závěrečné vysvětlení se domnívali, že se jedná o námět ze života.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.