Nejste přihlášen/a.
Já teda vůbec nechápu proč tam voláte zpátky. Nevolat, nezvedat. Abyste se na konci měsíce nedivil kolik jste provolal. Myslím že to tady také už bylo. Že jsou prostě podvodníci, kteří lidi podobným způsobem nutí reagovat a minuta takového volání-respektive ticha je strašně drahá. I začatá minuta, prostě jakmile zvednete, už Vám tam naskočí cena. A sedmkrát za den, tak kdyby ta minuta stála 90kč, tak si to vynásobte.
Protože to prý je nějaký podvodný systém, který takto funguje. Neplatí volající, ale ten kdo sluchátko zvedne. Dočetla jsem se o tom tady na poradně. Ale už nevím kdy to bylo a co to bylo za otázku.
Tak já včera krátce před půlnocí dostala tuto sms:
Vas znamy vam z cisla ... poslal tuto Ozvi se SMS, kterou vas prosi o zavolani. Tak se ozvete. Pekny de Vodafon
Bylo to odeslané ze stejného čísla, jaké v textu uváděl. Opsala jsem smsku tak, jak přišla. I jednodušším je zřejmé, že se jedná o nějakou nekalost, nebo podvod. Mám už uložených nejmíň 10 čísel, která nezvedám a teď už nezvednu vůbec žádné, které nemám uložené a je tedy pro mne cizí a zbytečné.
Samozřejmě, že jsem se neozvala.
Není to náhodou jen výzva operátora? Dotyčný vám chtěl volat, ale měl malý kredit pro spojení, tak mu operátor umožnil poslat vyrozumnění touto sms.
SMSka by sice mohla být napsána lépe, ale jde o "legitmní" službu, kterou poskytuje Vodafone. Podobnou službu svým klientům poskytuje i T-mobile a (přestože s ní nemám zkušenost) nepochybuji o tom, že i O2.
Zkuste se podívat do svých kontaktů, jestli tam nenajdete někoho pozapomenutého s uvedeným číslem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.