Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
jsem něco jako soukromý detektiv, mé zaměstnání mě docela baví, ale mám nyní poněkud zvláštního klienta a ještě zvláštnější případ. Nebudu rozebírat o co jde, ale potřeboval bych radu.
Potřeboval bych, aby jeden člověk dostal pocit, že se ocitl v hledáčku zpravodajské služby. Jak toho docílit?
Děkuji za všechny rady.
Dobrej vtip.
Sokromy detektiv se pta na internetu, jak delat svoji praci...a jeste takovou stupidni
A samozrejme se nezapomene zminit o tom co dela - pochlubit se a jeste sdelit, jak naramne ho ta prace bavi. To je uplne ta nejdulezitejsi informace, kterou sme tu dostali.
Neco lepsiho by nebylo?
On ale není detektiv. On je Něco, jako detektiv. Přece Dežo, když veze na kárce kus plechu do sběrny je také Něco, jako generální ředitel Vítkovických železáren.
Tak to je úžasné, já mám úplně opačné problémy se svými klienty, jak je z toho imaginárního hledáčku dostat Ale občas se do léčebny dostávají vlivem toxické paranoidní psychózy klienti pod vlivem pervitinu, co mají tyhle problémy, ti by vám poradili nejlépe.
Tohle není vtip 13ti letého teenagera.
Klient se dostal do celkem vážně situace a ten člověk, u kterého potřebuji ten dojem navodit je v tomto případu celkem důležitý.
Vím, že nežertujete, ale mně se jaksi příčí vám tohle radit, abych někomu ubližovala a budovala v něm paranoidní pocity. Nějak nejsem zaměřená lidem škodit, ale spíš pomáhat.
Veřte, že tímhle pomůžete.
Ta paranoia by byla jen dočasná. Je velmi důležitou složkou případu. Vlastně díky němu se klientka ocitla v potížích.
Nemám důvod vám věřit, neznám vás, ani ji a nelíbí se mi to, nechce se mi do takového podniku, nezlobte se.
Začněte tím, že poprosíte dva známé, ať si vezmou černé obleky, půjčí si černého forda a nějakou chvíli budou stát před domem toho člověka. A půjčte jim zrcadlovku...
věřte že nebude trvat dlouho a ten člověk toho dojmu nabude.
ještě si doma pohrajte s nějakou elektronikou ať to vypadá jako štenice a strčte mu to někam, kde si toho všimne.
Řešil bych to tak, že bych jej vyfotil na ulici a poté fotky strčil do jeho schránky či poslal na e-mail (pozor na biologické stopy či IP adresu).
doplněno 29.10.09 21:56:Jenom doplním: Jestliže mu chcete dát fotky, nedejte originál, ale oskenujte (z technického provedení fotek lze vystopovat, kde byly vytvořeny). Originál a scener zničte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.