Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Založení živnosti-student-příspěvšk na dítě

Od: patas odpovědí: 1 změna:

Zdravím, chci se zeptat, jsem student (18let) a dnes jsem si byl založit živnost, vše proběhlo v pohodě :) A otázka zní: Je možné, aby mé matce odebrali příspěvek na dítě (na mne), když jsem si založil živnost?

Děkuji.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

Který "příspěvek na dítě" míníte? Míníte-li přídavek na dítě, ten se rodičům vyplácí jen do 18 let žáka (student až na VŠ). Jste-li dále žákem střední školy, nebo SOU, musíte o přídavek žádat sám.

Založení živnosti samo o sobě by nemělo mít na nic vliv. Vliv podle mne bude mít až dosažený zisk, který samozřejmě budete muset doložit.

[Pro přiznání státní sociální podpory nebo pomoci v hmotné nouzi se posuzují příjmy všech společně posuzovaných osob.]

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]