Ahoj, nevíte čím by to mohlo být způsobeno? Když si ho honím nebo mi to dělala přítelkyně rukou nebo pusou tak nic. Povedlo se to až na potřetí :/ vůbec to místo nemám citlivý a nebaví mě to.. jedinné co mě baví je pár sekundový orgasmus :/ Děkuju za cokoli
Nemoc, porucha, nador... byvalo to takhle vzdycky, nebo az ted nahle? Nekdy je na vine zdravi, ale vyznamny faktor je treba i stres... pak se nepostavi a neni ani nalada. Zacnete navstevou u lekare. Tim nic nezkazite. Anebo vas zkratka pritelkyne "nebere", i to se stava. doplněno 27.12.16 17:07: Ano, leky jsou castou pricinou ztraty erekce a chuti na sex.
nefunkcni
je možné aby to bylo způsobeno léky? a je to tak půl roku noo
Dobrý den. Bez sexu se dá celkem pohodlně žít. Bez mozku nikoliv. Netrapte se, že vás sex nebaví. Ale radujte se z toho, že alespoň mozek vám trošku slouží. Zatím. Pokud byste i přesto chtěl se svým sexuálním problémem něco udělat, navštivte sexuologa a ten vám poradí a zjistí, kde je problém. Zde na poradně se dozvíte opravdu jen laické rady typu... vyměňte partnerku, zkuste skupinový sex, zamyslete se nad tím, jestli vás více nevzrušují muži a podobné odpovědi.
majsterjoe*
No já si troufnu napsat opačný názor. Bez mozku, není žádného trápení a života. Bez sexu je toho trápení více a nic moc co ze života. Pokud není dotyčný mnich a nežije v klášteře a ani tam to není zas takovým pravidlem.
Ladinpraha začíná být hodně hustý cenzor, když dal banána i babce, to už je co říci. Od ní bych si to docela rád přečetl. A už se vykašlete na korektnost, jinak se v tom udusíte, přátelé! Jinak k odpovědi: každému není dána sexuální vzrušivost, jako každému není dáno třeba sociální cítění nebo třeba finanční gramotnost a tak dále. prostě každý máme něco. U mě po 2 litrech dobrého vínka to mám nápodobně.
iz*
Zapomínáte na možnost, že o skrytí odpovědi požádala sama autorka. Pokud někdy nahlásím svou odpověď a poprosím o její smazání, objeví se právě tato poznámka...
Já se teda zeptám, jakým způsobem normálně dosáhnete toho pár sekundového orgasmu, když masturbace nezabírá, orál také ne a to místo máte necitlivé. Přitom to jediné co Vás baví je ten orgasmus. Jak ho teda dosáhnete, když dle Vašeho vyjádření nic nezabere a nefunguje?
doplněno 27.12.16 19:46:
V tom případě vyhledat odbornou pomoc, kde můžete říci všechno. Tady na svůj problém lék nemůžete najít.
nefunkcni
No většinou po dlouhé době a dlouhoudobu hledaném "materiále" :/ v případě přítelkyně, resp. ex po dlouhé době a myšlenkách na všechny možné neslušnosti, které zde zmiňovat nechci
zdeneksumil
Pusť do něj 220 voltů, on se vzpamatuje. PS. A zakukej...
Pokud Vás vyloženě pohlavní styk nebavi, jak zde píšete, tak poté ani není důvod, proč styk provozovat. Jedině v případě, kdy se bude jednat o styk za účelem rozmnožování. Ale přece každého tato činnost nemusí bavit, všichni jsme odlišní. Věřím, že chcete nejspíše jen udělat radost partnerce, ale to jí přece můžete udělat radost i tak a i tímto způsobem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.