Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nebaví mě masturbace ani sex

Od: nefunkcni odpovědí: 15 změna:
Ahoj, nevíte čím by to mohlo být způsobeno? Když si ho honím nebo mi to dělala přítelkyně rukou nebo pusou tak nic. Povedlo se to až na potřetí :/ vůbec to místo nemám citlivý a nebaví mě to.. jedinné co mě baví je pár sekundový orgasmus :/ Děkuju za cokoli

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

4x
Nemoc, porucha, nador... byvalo to takhle vzdycky, nebo az ted nahle? Nekdy je na vine zdravi, ale vyznamny faktor je treba i stres... pak se nepostavi a neni ani nalada.
Zacnete navstevou u lekare. Tim nic nezkazite. Anebo vas zkratka pritelkyne "nebere", i to se stava.
doplněno 27.12.16 17:07: Ano, leky jsou castou pricinou ztraty erekce a chuti na sex.
nefunkcni
hodnocení

je možné aby to bylo způsobeno léky? a je to tak půl roku noo
majsterjoe*

léky, drogy v tomhle můžou hrát velkou roli!

eulalie*
hodnocení

3x

Dobrý den. Bez sexu se dá celkem pohodlně žít. Bez mozku nikoliv. Netrapte se, že vás sex nebaví. Ale radujte se z toho, že alespoň mozek vám trošku slouží. Zatím. Pokud byste i přesto chtěl se svým sexuálním problémem něco udělat, navštivte sexuologa a ten vám poradí a zjistí, kde je problém. Zde na poradně se dozvíte opravdu jen laické rady typu... vyměňte partnerku, zkuste skupinový sex, zamyslete se nad tím, jestli vás více nevzrušují muži a podobné odpovědi.

majsterjoe*

No já si troufnu napsat opačný názor. Bez mozku, není žádného trápení a života. Bez sexu je toho trápení více a nic moc co ze života. Pokud není dotyčný mnich a nežije v klášteře a ani tam to není zas takovým pravidlem.

mp*
hodnocení

2x

Ladinpraha začíná být hodně hustý cenzor, když dal banána i babce, to už je co říci. Od ní bych si to docela rád přečetl. A už se vykašlete na korektnost, jinak se v tom udusíte, přátelé! Jinak k odpovědi: každému není dána sexuální vzrušivost, jako každému není dáno třeba sociální cítění nebo třeba finanční gramotnost a tak dále. prostě každý máme něco. U mě po 2 litrech dobrého vínka to mám nápodobně.

iz*

Zapomínáte na možnost, že o skrytí odpovědi požádala sama autorka. Pokud někdy nahlásím svou odpověď a poprosím o její smazání, objeví se právě tato poznámka...

hodnocení

2x

Já se teda zeptám, jakým způsobem normálně dosáhnete toho pár sekundového orgasmu, když masturbace nezabírá, orál také ne a to místo máte necitlivé. Přitom to jediné co Vás baví je ten orgasmus. Jak ho teda dosáhnete, když dle Vašeho vyjádření nic nezabere a nefunguje?

doplněno 27.12.16 19:46:

V tom případě vyhledat odbornou pomoc, kde můžete říci všechno. Tady na svůj problém lék nemůžete najít.

nefunkcni
hodnocení

No většinou po dlouhé době a dlouhoudobu hledaném "materiále" :/ v případě přítelkyně, resp. ex po dlouhé době a myšlenkách na všechny možné neslušnosti, které zde zmiňovat nechci :)
zdeneksumil

Pusť do něj 220 voltů, on se vzpamatuje. PS. A zakukej...

pt®

"zdeneksumil", jémine, co mu to radíte, to by už ani nezakukal, vždyť by to byla sebevražda...*plac*

aaab
hodnocení

0x

Myslím,že to bude zase ten vtipálek,co tady občas napíše.Naposledy,že se mu nelíbí ženské přirození.Nebyl jste to vy?

nefunkcni
hodnocení

Mohu vás uklidnit, že opravdu nejsem ten koho myslíte. Na podobné téma se ptám/odpovídám poprvé

hodnocení

0x
Zajdi k doktorovi. Může to být vážná nemoc - srdce apod. Jinak se nestyď zajít k sexuologovi, ušetříš si nejspíš problémy, kteté by jen gradovaly.

lucka321*
hodnocení

0x

Pokud Vás vyloženě pohlavní styk nebavi, jak zde píšete, tak poté ani není důvod, proč styk provozovat. Jedině v případě, kdy se bude jednat o styk za účelem rozmnožování. Ale přece každého tato činnost nemusí bavit, všichni jsme odlišní. Věřím, že chcete nejspíše jen udělat radost partnerce, ale to jí přece můžete udělat radost i tak a i tímto způsobem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma masturbace

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]