Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

V kolika - EJAKULACE

Od: ddaa odpovědí: 8 změna:

Ahoj,

je mi 13 let, ale pořád mi nestříká. Možná to je normální, možná ne. Rád bych se zeptal, děkuji za každou odpověď.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nnnnnnnnnnnnn13
hodnocení

2x

U každého je to individuální. Někomu v 10, někomu ve 14. Záleží jak kdo dospívá. Ale v tvém věku bych to neřešil, jestli "stříká" nebo ne. Času máš dost.

hodnocení

1x

bud rád aspon v tak mladém věku nevyvedeš nákou koninu *zed*

a věz že vše má svůj čas a i ty se svého vítěztví dočkáš *palec*

zatim to nepřeháněj at si na něm neuděláš modřiny *palec*

hodnocení

1x

Tak se zeptej:-/

hodnocení

0x

Tak ho zatím používej na čůrání a snad časem dospěješ.

A když ne, tak čůrání bude fungovat stále.

hodnocení

0x
On nemá stříkat pořád, ale jen někdy.

hodnocení

0x

Počkej si na "mokrý sen". Až budeš mít ráno v gatích pyžama mokro. Nekecám. Fakt!

hodnocení

0x

Hele jen tak mezi chlapama, já zjistil, že ho nemám jenom na čůrání až ve 14, takže buď v klidu.

lorm
hodnocení

0x

:) Jen tak mezi chlapama. U mě to začalo ve 13ti a půl letech. Tuším, že obecně se uvádí věk cca 13 let. Znám lidi, kteří v našem tehdejším věku museli všechny informovat o tom, že si se svou ančou dlanitou dopřávají plnohodnotného (mokrého) vyvrcholení už od předškoly. Co je na tom pravdy netuším a je mi to fuk. Každopádně v tvém případě je to zatím určitě v normě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma ejakulace

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]