Nejste přihlášen/a.
Teda asi se to teď nehodí, spousta z Vás jistě zrovna baští štědrou véču, ale co mám dělat, když mi chodí SMS přání od známých? Mám na to odpovídat? Stejně to pravděpodobně rozesílají hromadně. ![]()
Pokud píše někdo sms "milý xy, přeji ti ...", pak reaguji. Ale když si někdo narve 300 kontaktů do PC a všem pošle univerzálku, nestojí mi za odpověď.
Odpovídám jak kdy. Když mi přijde SMS od člověka, s kým už nejsem x let v kontaktu a je jasné, že jen sms rozeslal všem kontaktům, tak neodpovídám. Jinak ano. I když jsou to hromadné sms, předpokládám, že mi ten člověk opravdu chtěl popřát krásné svátky a všechno nejlepší do nového roku - ráda to tedy popřeji i já jemu ![]()
Když na někoho zapomenu s přáníčkem a on mi pošle, hned to napravím. Ano, také popřeji, s kým nejsem v kontaktu, ti mi nepíšou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.