Nejste přihlášen/a.
zdravicko
chtela bych se zeptat, jestli se da nejak zvysit rozsah hlasu...? nebylo to nic moc nikdy, ale vloni na horach jsem chytla chripku a bolelo me asi 3tydny v krku. skoro rok mi presakoval ve vyssich polohach hlas, to uz se ted zlepsilo, ale od te doby proste nemuzu moc zpivat. coz je prusvih, vzhledem k tomu, ze mame ve skole hudebku a je nas tam jenom par holek...
nemuzu poradne zpivat ani potichu, natoz nahlas... a vecne se pani profesorka zlobi, ze "holky skoro nejsou slyset!"
diky za pomoc
Já jsem si zvyšovala rozsah hlasu u profesorky zpěvu takovými cvičeními, kdy zpíváš jednotlivé hlásky a jedeš vždy po půltónech výš. Je to děsně otravné a zdlouhavé, ale zabírá to. Tak až se na tebe mrkne krčař a uzří, že jsi v pořádku a nemáš třeba na hlasivkách nějaké uzlíky, mrkni, kde se poblíž vás vyučuje zpěv a zkus to, bude tě to těšit, jak se hlas posazuje a rozšiřuje se ti rozsah.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.