Nejste přihlášen/a.
Dobrý den ,
cca v dubnu jsem byl podveden se spolu dalšímy jsme davaly trestní oznamení podvodník má na kontě dohromady podvod za 31 000 kč Je nějaká sance že dostanu s ostatníma učastníky dostanu zpět peníze tomu člověku je 19 let a teprve ho začalí trestně stíhat
tto mi napsali na email : Ve věci podvodných nabídek, inzerátů a prodeje elektroniky na inzertních portálech Sbazar.cz, Bazos.cz a dalších proti podezřelému xxxx xxxxxxx, Vás Tímto vyrozumívám, že daná trestní věc byla dnešního dne postoupena k zahájení trestního stíhání na Službu kriminální police a vyšetřování Územního odboru Policie ČR v Olomouci, Žižkovo náměstí 4, 771 36 Olomouc.
děkují za odpověd
Ale je mu 19 takže nějaká šance je že může mít ty peníze
A kdyby je nevydal mužem společně s podvedenými dát k návrhu na exekuci kkdyž nám je nevydá
Sice jsem byl důvěřivý k podvodnikovy moje chyba vím ale já si to nechci líbit že z toho vyvazne mám i emaily podvedených tak podle rozsudku budu taky jednat s spolu s podvedených
Člověk by si měl pykat za svoje činy tak proč mu nezničit život měl to vědět dopředu
Lze ho pak donutit když nebude plnit náhradu škody třeba exekuci?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.