Nejste přihlášen/a.
dobrý den, kdo poradí jak postupovat při nedodržování zákazu kouření na pracovišti, je to neúnosné když ráno před šestou víc jak deset lidí kouří na šatně o rozměrech 5x5m kde se převlékáme a před koncem pracovní směny opět, je to horší jak v hospodě, jsem nekuřák, nikdo to nehodlá řešit, kouří tam i mistr, obečení je doslova načuchlé i ve skřínkách...děkuji
Zákoník práce ukládá zaměstnancům povinnost nekouřit na pracovištích, kde pracují také nekuřáci, a zaměstnavatelům ukládá povinnosti zajistit dodržování zákazu kouření na pracovištích stanoveného zvláštními právními předpisy.
Majki měla jsem podobný problém,ale tenkrát jsem musela být zticha,protože jsem byla kuřák. Jelikož jsem vždy měla nejvíc práce,tak jsem se v šatně nezdržovala,ale oblečení páchlo jak z hospody i když jsem si skříňku zavřela.Když jsem něco řekla,tak mě kolegyně poslaly někam...dnes je to na pracovištích jinak,tak běžte na nadřízeného mistra, přeji úspěch.
Odbory máme a fungují jako nikde jinde, to že budu černá ovce mne nevadí a o místo se nebojím, kdybych odešel, není kdo by mne zastopil, za dva roky se nikdo nechce zaučit na mé místo, takže se opravdu nebojím...prostě do toho zašťourám a basta, ať hulí venku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.