Nejste přihlášen/a.
Jaká strouhanka je nejméně nezdravá? Kukuřičná? Než klasická z pečiva? Obalovat v pšeničných lupínkách už jsem zkoušel a nic moc
Když budete smažit obalovaný řízek, tak je to fuk, co je zdravější. Pro jednou neřešte zdravost, ale chuť. A ta je asi nejlepší ze strouhané housky. A smažte na sádle. Pozor, docela často narazíte na strouhanku, která se sice tak jmenuje, ale je to výrobek, který není ze strouhaných rohlíků, nýbrž vyrobená lehce navoněná sypká hmota. Proto si kupte, usušte a nastrouhejte vlasní rohlíky.Já dávám hotový řízek na chvíli do horké trouby na malý rošt z minigrilu v pekáči a řízek ještě ještě okape, v případě květáku je to super dopečené.
Já si myslím, když si jednou za čas dopřeju řízek, proč ho kazit
Požívám dvojbal - strouhanka, vejce, strouhanka, mouku ne. Jsou vynikající a křupavé.
Kdysi Pilarka radila hned po usmažení potopit řízek na pár vteřin do vařící vody, že sjede dolů ten tuk, ale nikdy jsem to nevyzkoušela. Já vysušuji přebytečný tuk papírovýma utěrkama.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.