Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Projevy alergie na ruce asi po mrkvi

Od: huawei odpovědí: 3 změna:
Dobré ráno,
teď jsem si vsiml, že mám na ruce slabé osypaní (svědí). Přikládám foto. Včera v 19 hodin jsem jedl dětské mimi mrkve z globusu, snědl jsem jich cca 150 g v syrovém stavu. Jak mám postupovat v léčbě? Děkuji. Šťastné a veselé Vánoce!

Projevy alergie na ruce asi po mrkvi

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pohanka*
hodnocení

0x

Nemusí to být po mrkvi jako alergenu, ale po chemikálii, kterou byla mrkev ošetřena.

Kupte si příště obyčejnou. Protože toto je jenom obyčejná mrkev upravená na baby.:(

hodnocení

0x

Zdravím, není co léčit, pokud je to alergická reakce, odezní za den dva sama.

magie*
hodnocení

0x

Že by alergie na chlor (viz kauza baby mrkev)? :-D

Každopádně na svědivou vyrážku můžu doporučit ovesné vločky. Ale co do užití si ze mě raději příklad neberte, když jsem je zkoušela uvařit, že tu vodu přidám do koupele, všechno to vysály mrchy, nevěděla jsem co s tím, tak jsem počkala až ovesná kaše trochu vychladne a strčila ruce do hrnce *smich*, ale bylo to blaho..., jestli máte trpělivost, zkusila bych z pohledu dneška přecedit přes plátýnko.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]