Nejste přihlášen/a.
Několik posledních let(5)jsem s přítelkyní/kamarádkou byli na dovolených po Evropě.Poznávací zájezdy.Sice jsme oba vdaní/ženatí ale vždy se to nějak doma vysvětlilo.Moralisti ať prosím neodpovídají.Byly to vždy krásné zážitky.Bohužel ale to už skončilo protože přítelkyně už z rodinných důvodů jet nemůže.Vztah ale narušen není.Protože by jsem chtěl ještě navštívit v létě Korsiku tak jsem docela zklamán.mám si prý někoho ssebou sehnat.Sám jet nechci a tak se chci zeptat jestli se dá nějaký spolucestující (spíš žena) sehnat přes nějaký inzerát.Zda je to vhodné.Ještě dodám,že jsem už starší pán(70)ale ještě v pohodě.Doporučili by jste to?
I Vy jeden kujóne. Původní milenka/přítelkyně/kamarádka už je bud kapánek omšelá a okoukaná, nebo její manžel po 5 letech konečně procitl a koupil kouli se zámkem. A vy sháníte jiné maso. Což bych ve třicítce a svobodném stavu pochopila. Ve Vašich 70ti bych, být Vámi, konečně taky jednou vzala i svou manželku - to si to ta paní opravdu nezaslouží, když o Vás pečuje? Možná vaří, žehlí, pere, uklízí, ale na zájezd místo ní berete jiné potěšení. Zasloužil byste...
No a protože jsem opravdu v tomto případě moralista, raději respektuji Vaše přání a dál už neodpovídám.
Jen tohle - před 14 dny jsme si s manželem vybírali dovolenou first minut na léto 2017. Společnou. Je nám 61 a 65 let. Vybrali jsme, shodli jsme se oba. Nikoho z nás nenapadlo ani na chvilku, že já bych mohla jet s Novákem a on třeba s Houskovou! Svatá prostoto! Jaga.
Navíc, taková dovolená něco stojí. Platil jste sobě a té svobodomyslné ženě možná taky. Pár tisíc to dá. a co koupíte za stejné peníze své paní, aby nebyla ošizená. Vás bych chtěla mít doma - ale jen vycpaného, nebo naloženého v lihu...nezlobte se za upřímnost.
babajaga-tentokrát jste se se svými odsudky bohužel netrefila.Takže to vezmu po pořadě.Vůbec moje přítelkyně není omšelá atd.naopak je o 13let mladší,postavu by jí mohla nzávidět kdejaká dorostenka.Nic víc by jsem si vroucněji nepřál aby mohla opět jet.Ani to s tím placením dovolené nesedí.Ona má dokonce větší plat než já penzi.Takže jsme jezdili každý za své.Nebojte na manželce nešetřím.A proč nejedee manželka se mnou?Jednodušše proto,že ráda jezdí k moři(každý rok do Chorvatska s kámoškama) a mě představa ležet celý den u vody a cmudit se přímo děsí.Takže takhle nám to vyhovuje.Manžel přítelkyně nemusí to ani to a aby ona seděla doma a jen vařila a hlídala vnoučata tak se taky ráda podívá na něco hezkého ve světě.Ani ta koule na její nohu se nekoná dle vás.jsou to prozaičtější důvody jako dlouhodobější úraz v rodině u dětí.
Za společníka preferuji ženu,protože to je o něčem jiném,než s mužem.A to nemyslím jen že by mezi námi muselo něco být.Jde vyloženě jen o ženský pohled a empatii.I ta dovča by byla každý za své.Tož tolik.A vycpaný se určitě cítit nebudu.Hezký den Hezké Vánoce přeji.
Proč ne, pokud se na to cítíte. Jinak alespoiň skonáte při tom, co máte rád, ha ha... search.seznam.cz/... .. Zkuste projít cestovky, u některých je i rubrika "hledám spolucestující".
Jste-li na Facebooku, je tato tamější skupina na toto jako stvořená facebook.com/... - to by bylo, aby se mezi 15 tisíci lidmi někdo nenašel...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.